Siemens sx763

poruka: 4
|
čitano: 1.929
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Siemens sx763

Prikopčam sve kak piše u uputstvima, i konfiguriram ruter isto kak piše u uputstvima koje sam dobio sa ruterom.
Nakon toga mi ne radi net i u dolnjem desnom kutu su mi dva monitorčića sa žutom točkicom, izgleda kao da nešto traži.
Moram napomenuti da imam Win xp sp2, na kojima sam isključio neke servise,stavio sam slike da vidite kaj bi trebal uključiti, ako je u tome problem.

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.9.2010 21:45 (Marac).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Siemens sx763

Odlicno na slikama se nevidi nistaSmijeh.............

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢)...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Siemens sx763

A jesi li konfigurirao windowse kako pise u uputstvima (ili ne pise u uputstvima?)

Ugl. moras u TCP/IP postavkama svoje mrezne kartice namjestiti gateway i DNS adrese.

Desni klik na svoju network konekciju i odaberi properties.

Otvorit ce ti se prozor na kojem ce ti izmedu ostaloga biti ponudeno i Internet Protocol (TCP/IP), klikni na to i klikni na properties.

Prebaci sa Obtain IP adress automatically na Use following IP adress i unesi slijedece vrijednosti:

IP adress: 192.168.1.2

Subnet mask: 255.255.255.0

Default gateway: 192.168.1.1

Zatim prebaci sa Obtain DNS server automatically na Use the following DNS server adress i unesi slijedece vrijednosti:

Prefered DNS server: 192.168.1.1

Klikni OK i to je to. Windowse si podesio.

Ako si modem dobro podesio, veza ce ti sada proraditi (ne sjecam se jel restart potreban).

Btw. imam isti modem pa ako jos sta zatrebas...

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.9.2010 23:16 (rustweaver).
17 godina
neaktivan
RE: Siemens sx763

Hvala ti Rustweaver, kad isprobam budem javio.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice