Zanima me jel ikako mouće spojiti neki printer preko interneta da ga dva računala mogu zajedno koristiti?
npr. u kući i stanu, ili na poslu i doma?
Zanima me jel ikako mouće spojiti neki printer preko interneta da ga dva računala mogu zajedno koristiti?
moguće je,mislim da za to služi usb utor na ruteru tj modemu...
Misliš baš preko interneta ili preko kućne mreže?
ako koristiš sedmicu i govorimo o opciji kućne mreže (home group - a vjerojanto si na to mislio) pogledaj ovdje KLIK
O robi, novi avatar..
Da, preko sedmice je to jednostavno složiti. Ako ti router ima USB priključak (a vjerojatno i podržava share-anje printera ako ga ima), onda je još jednostavnije tj. ne mora ti biti upaljeno računalo da bi printao s nekog drugog u mreži...
Moguce je i preko neta. Sa hamashijem ili nekim drugim softwareom slozis VPN i sherash printer kao i u lokalnoj mrezi.
mislio sam baš preko interneta a ne prek local network jer nemogu komp s posla i ovaj doma spojit u local network :P
Odgovorio sam ti.
Odgovorio sam ti.
a jel postoji neka drugačija mogučnost jer to računalo koje je spojeno na printer koristi mnogo ljudi pa je uvijek problema?
Probaj s ovim.