Postavke na novom routeru za DUO CARNET

poruka: 5
|
čitano: 3.281
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav svima, molim vas dali mi moze netko reci kako novi router namjestit da radi sa iskonovim Duo Carnetom??

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zovnes iskonovce, slazes ih da si slucajno prominija postavke routera i da ti šiknu kroz mrežu nove...

ili prosurfas i nadjes postavke ... ja bi ih radje nazva...

btw. sta je ovi dana sa ovin duo.carnetom ...  pita san profu na faksu koji je ujedno i carnetovac i kaze da minjaju neki bitan dio opreme i reka je neformalno da ce bit vece brzine nego sta je dogovrena sa iskonom...ali psssst nista ja nisan reka

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Postavke na novom routeru za DUO CARNET

A vidjet cu ajde, koliko sam vidio router mi ima stari firmware i nije zakljucano routing i ppoe through.. ima neke postavke na netu pa cu probat, javim svima ako uspije..

A imao sam i ja carnet preko routera koji mi je bio na krovu (nesto preko faksa, neki projekt novi ali ne radi vise, veza je bila do 2 MB, predobro)

..a sad sam na duo carnet i zvao sam iskon da pitam sta je s vezom, stalno pada, nesto sporo ide, cak i do 60 KB, ali kazu da je do carneta valjda ce napravit..inace veza mi je 600 KB.

15 godina
neaktivan
Evo i ja ima jedan problem.Kad se pokušam spojiti na wirelees piše mi unsecured network,no internet asces.Koristim win. 7 x64.Da nedostaje koji driver?!
15 godina

Daj samo reci profesoru da to sto prije promjene il srede nes drugo jer ja i frend na xcarnetu umjesto 8 mbit imamo 0.5 mbit na stranim serverima ><

lik jedan na Opticanetu isti problem, a eto sada vidim da i na duo carnetu... nemora bit nista visa brzina, moze bit i za 0.5-1 mbit sporija ko i do sada... samo neka bude u granicama razuma

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice