Konfiguriranje IP kamere preko DynDNS-a

poruka: 8
|
čitano: 15.355
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Imam jedan problem. Imam spojenu IP kameru na komp, i iz lokalne mreze joj najnormalnije pristupam preko internet explorera, upisem IP adresu, npr. 192.168.1.150 i to je to. Radi i uz prilozeni software. Pokusao sam je iskonfigurirati tako da joj pristupam s bilo kojeg mjesta tako sto sam je dodao kao host na DynDNS, medjutim, tu se javlja problem. Dok sam i dalje u lokalnoj mrezi, sve je ok, ali kad odem recimo na neki drugi komp van lokalne mreze pristup j nemoguc. Konfigurirao sam IP same kamere,namjestio u postavkama da koristi DynDNS, router Zyxel sam takodjer namjestio da koristi DynDNS i upisao mu podatke koje sam registrirao na DynDNS.org-u. Ali dalje ne znam,citav dan sam potrosio na to. Ne znam da li treba raditi neki port-forwarding ili nesto, vec sam lud i zato vas molim pomozite ako znate kako i ako ima neko vec iskustva stim nek mi malo objasni sto sam krivo napravio. Hvala unaprijed svima...

P.S. Kamera je ova: http://www.planet.com.tw/en/product/product_spec.php?id=6417

I like it! I like it,big time!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Konfiguriranje IP kamere preko DynDNS-a

I ja imam isti problem i već tri dana ne nalazim odgovor. Probao sam isto što i ti ali nejde. Napravio sami portforwarding i dydnds i sve podesio kao u uputama, ali ništa.

Nema nikog tko bi nam mogao pomoći.

16 godina
neaktivan

Podešavanje IP kamere nije problem. Koji router imate?

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.6.2009 21:58 (hg-automatika).
17 godina
neaktivan

T-scum-ov Zyxel

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jel znaš otvorit account na DYN DNS i napravit host?

17 godina
neaktivan

Imam to već i to sam sve napravio,međutim, mislim da je problem u routeru. Sve s Dyndns-a sam unio i u postavke i routera i kamere, svake posebno (imaju 3), ali ne radi. Firewall sam iskljucivao u rourteru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jesi napravio port forward? Evo ti sliku za to.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.6.2009 9:55 (hg-automatika).
16 godina
neaktivan

Evo školski primjer IP kamere uživo . Samo instalirajte ActiveX kontrole kad vam ponudi i obavezno koristiti Internet Explorer.

Inaće kameru je moguće okretati kad se ulogira administrator i ima flash za noćno gledanje.

Cijena je 1400 kn.

hg-automatika.hr
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice