Hamachi problem

poruka: 20
|
čitano: 10.158
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Hamachi problem

Ovako:

Instaliro sam Hamachi....kao i moj prijatelj
Podesili smo mrežu....na Hamachiu ja vidim prijatelja i on mene
a kada uđemu u igru(primjer: CNC3 Tiberium Wars) ja ne vidim njega...a on mene da
Ja kreiram mapu....tj. igru....moj prijatelj se pokusa pridruziti i javi mu poruku: "connection timed out"
Zakljucismo da je problem u mom računalu....

POMOĆ!

PC: QX9650 4 GHz // XFX nForce 790i // 9800 GX2 Quad SLI(700-2200 MHz) // PSU CM 1000W // CM Cosmos // 4 GB Patriot 1333 MHz // 2x HDD Seagate 32 mb chache, 500 GB //
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hamachi problem

A jeste probali koje druge igre? Jel se isto dogada i u drugim igrama?

Imaj na umu da Hamachi ne podrzava bas sve igre.

"Tako je" - povikse seljaci i slozno glavama razbise zid

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Hamachi problem

to ce se cesto dogadat jer sve cnc igre koje je EA games napravio imaju velikih problema sa lan igrama pa jos od legendarnih "generalsa" u kojima nikad necu zaboravit usred partije napise "game has detected a missmatch"

17 godina
neaktivan

Nije ti do hamachia ja sam imao isti problem sa generalsom isto mi se to pojavljivalo.Nađi neku drugu igru.

17 godina
neaktivan
Hamachi problem

Igram C&C TW preko Hamachija već godinu dana i sve radi vrlo glatko...ali frendovima se često zna pojaviti connection timed out....

To ti je do tvog ISP jer, prije, dok sam ja bio na t-comu sam imao tih problema...a sada otkako sam prešao na Iskon nema više toga Namigiva (ping...)

.....e da....iskljucite sve firewalle.....no nije do firewalla već do same Internetske veze.

bobo desmra

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Hamachi problem

Probao sam sad i sa drugim igrama....COH...i sa SW Republic Commando

Tu se uopce ne vidimo.....a u hamachiu da

PC: QX9650 4 GHz // XFX nForce 790i // 9800 GX2 Quad SLI(700-2200 MHz) // PSU CM 1000W // CM Cosmos // 4 GB Patriot 1333 MHz // 2x HDD Seagate 32 mb chache, 500 GB //
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

port forwarding?

17 godina
Hamachi problem

ja koristim hamachi i privatno i na poslu i jedini problemi koje sam imao sa njim su problemi koje su stvarali razni firewalli pocevsi od onog u windowsu preko onih samostalnih pa do onih integriranih i kojekakve internet security antiviruse i tako to...pogotovo su mi probleme stvarali nod smart security sa ugradjenim firewallom i kaspersky...uglavnom proceprkaj malo po tome..kad se budete vidjeli preko my network places i budete medjusbno mogli sherati fileove onda ce sve biti ok...

hmmm...

0 0 hvala 0
17 godina
Malarkey kaže...

Xp-Vista možda? Iako malo mi je nelogično jer kolko znam CC dela samo na Xp (nisam niti probal na visti).
Jeste svaki na jednom od tih OS-a, tj. različitim?
Ak da, Hamachi ima problem s Vistom i treba nekaj poštelati da bi se vidjeli.
Znači vidite se u samom programu Hamachi, a dok idete na Lan u igri, ne. Jesam u pravu?

Ima još jedna stvar, pod Network Connections (u Visti), na Hamachi konekciji isključi "Internet Protocol Version 6 (TCP/IPv6).
Evo prvo to probaj.

Može biti i firewall, da si je neko od vas slučajno stavil "Deny" i da mu je to firewall zapamtil.
Javi
Kad ti ju šutnem s 35m, nećeš je ni vidjeti!!
17 godina
neaktivan
Armor kaže...
Malarkey kaže...

Xp-Vista možda? Iako malo mi je nelogično jer kolko znam CC dela samo na Xp (nisam niti probal na visti).
Jeste svaki na jednom od tih OS-a, tj. različitim?
Ak da, Hamachi ima problem s Vistom i treba nekaj poštelati da bi se vidjeli.
Znači vidite se u samom programu Hamachi, a dok idete na Lan u igri, ne. Jesam u pravu?

Ima još jedna stvar, pod Network Connections (u Visti), na Hamachi konekciji isključi "Internet Protocol Version 6 (TCP/IPv6).
Evo prvo to probaj.

Može biti i firewall, da si je neko od vas slučajno stavil "Deny" i da mu je to firewall zapamtil.
Javi
 isti problem imam ja razliciti os-ovi, ja na visti frand na xp-u jer zna ko rijesenje, na hamchiju se vidimo u igri ne.
intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w,8800gts(g92) oc@9800gtx
17 godina
Hamachi problem

Klik na start orb, u "Start Search" (odma prvi od dole) upiši "Command promt", otvori ga kao "Run as Administrator". u komadn prozoru upiši "bcdedit.exe /set TESTSIGNING OFF", potvrdi i resetiraj.

Za poništavanje te naredbe sve napravite isto, samo umjesto OFF napišite ON u Command Prompt.

Eto to je za Vistu.

Kad ti ju šutnem s 35m, nećeš je ni vidjeti!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ajde da ne otvaram novu temu kak cod4 prek hamahachia nabacit?

[url=http://profile.xfire.com/slickman25][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/slickman25.png[/img][/url]
16 godina
neaktivan
Hamachi problem

et da i ja ne otvaram novu temu jel mi ko može reći kako da igram left 4 dead preko hamachi-a

hvala onome tko javi

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hamachi problem

da i ja prenesem svoje iskustvo u nadi da će nekome pomoći.

Kada sam na oba instalirao novu verziju Hamachiha (1.0.3.0) pingali su se, ali u pojedinim igrama se jednostavno nisu mogli naći, a i kada su se našli, nekada se jednostavno nisu mogli spojiti (misteriozno).

Kada sam instalirao stare verzije Hamachija (1.0.1.0) , Vista mi je stvarala probleme zbog svoga digital driver signinga zbog kojeg se nije mogao instalirati network adapter za Hamachi dok je na XP funkcioniralo besprijekorno pa sam se odlučio za mješovitu kombinaciju, a to je za XP=1.0.1.0, a na Vistu=1.0.3.0.

I zamislite....radi :)

Ne znam kakva je shema, ali combo mi je pao na pamet nakon što sam na raznim forumima pročitao kako stare verzije Hamachija bolje rade na XP-u.

Još par natuknica:

1.U hamachiju odite na "Configure Hamachi/Preferences/System i maknite kvačicu sa (Do not use universal Plug&Play2)"

2.firewalli, iako česti uzročnici problema nisu i jedini, a najjednostavniji način brisanja firewall sa liste sumnjivaca je jednostavno pinganje.Sa wikipedije:

The first step in troubleshooting is to ensure you can ping locally. To do this:

Go to Start > Run > cmd > and press enter. Type "ping 127.0.0.1" and press enter. If this fails, troubleshoot your firewall. Search "firewall" in our knowledgebase for instructions on your specific one.

If it was successful: Type "ping 5.x.x.x" where 5.x.x.x is your own Hamachi IP If this fails, again revisit your firewall settings.

If this was successful: Type "ping 5.x.x.x" where 5.x.x.x is the IP of the target computer If this fails, you'll need to troubleshoot the firewall on that machine.

If this is successful in both directions, you have confirmed connectivity over Hamachi via your machine and can set up the application you'd like to use over it. As a double-check, we recommend confirming you can ping from the other machine to yours as well, to confirm two-way communication is successful.

sretno ljudi Cool

Of all the things I lost it's my mind i miss the most

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hamachi problem

Pozz.

I meni se je javio problem sa hamachijem.

Do prije ca tjedan dana sve je radilo, a u međuvremenu koliko ja znam nisu se nikakve postavke mijenjale......

Hamachi koristim za potrebe remote desktop connectiona, što više nije moguće.

Umjesto zelene točkice na ekranu mi svijetli plava točkica sa porukom relayed tunnel (odn.plava strelica na serveru - starija verzija hamachija).Nije problem u različitim verzijama, jer je do danas kada pokušavam taj problem riješit, i na ovome compu bila instalirana stara verzija softwarea.

Pokušaji pinganja ne uspjevaju!

Ne baratam u nekoj prevelikoj mjeri IT terminima, pa ako netko ima ideju gdje tražiti problem, neka proba objašnjenje pojednostavniti.

Unaprijed hvala svima!

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2009 17:03 (JohnDoe).

0 0 hvala 0
17 godina
Hamachi problem

Imam problem s hamachi-em u Race 2006 - kada neko kreira igru ja ga ne vidim, tj. ne mogu ući, a kada ja kreiram mene vide i možemo se kačiti osim jednog prijatelja koji ima isti problem kao i ja. Probao sam sa XP (sp2 i sp3) i 7 uvijek isti problem, verzija hamachia je 2.0.1.66, kada ja ili prijatelj koji ima isti problem kreiramo svi mogu pristupiti, a mi ne vidimo kada neko drugi kreira. Jeli neko imao sličan problem, zna li iko šta je po 'srijedi' i kako da to napravimo? Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Malarkey kaže...

Ovako:

Instaliro sam Hamachi....kao i moj prijatelj
Podesili smo mrežu....na Hamachiu ja vidim prijatelja i on mene
a kada uđemu u igru(primjer: CNC3 Tiberium Wars) ja ne vidim njega...a on mene da
Ja kreiram mapu....tj. igru....moj prijatelj se pokusa pridruziti i javi mu poruku: "connection timed out"
Zakljucismo da je problem u mom računalu....

POMOĆ!

isključi firewall na windowsima

16 godina
Hamachi problem

Znaci ukratko,imam problem sa hamchijem....kako da maknem ovaj glupi usklicnik?kad kliknem na bilo koga samo request time out u nedogled...pomoc,hvala =)

I don't ask why people lie, I just assume they all do.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hamachi problem relayed tunnel

dobar dan! mi i moj prijatelj pokusavamo igrati multiplayer Minecraft sa hamachiom ja imam on ima imamo nasu mrezu ali mi smo relayed tunnel ali imam i laptop koji je sa mojim compom isto relayed a sa mojim prijateljom direct tunnel, ali moj laptop je sranje zivo pa nasta o toga. Zna li netko kako da bude direct tunnel pls???

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hamachi problem

Pozdrav 

Zelim malo sa frendovima igrat cod2.

Problem je u tome šta oni nemu vidit mapu koju napravim.

preko hamachia zelimo igrat

otvorio sam portove ovako http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Siemens/GigasetSX763/Call_of_Duty_2.htm

iskljucio sam firewall i frend isto iskljucio i isto nevidi mapu.

ako neko moze pomc bio bi mu veoma zahvalan.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2011 12:28 (Zodiak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice