D-Link router i Win Me

poruka: 2
|
čitano: 2.907
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
..kako napraviti konekciju?

Evo kratki opis problema:

- firma iz susjedstva je prodala svoje urede i otišli su odnoseći svoju internet opremu ostavljajući samo PC na kojem su Win ME. ADSL je na tom računalu sa starom opremom radio

- nova firma je zadržala računalo, zatražila T-com ADSL; tehničar je došao spojiti kablove ali nije napravio konekciju rekavši da on to ne zna na Milleniumu napraviti...

- ja sam pregledao računalo, pitao hoće li Xp, ali zbog programa koji koriste (radi samo pod DOS-om) njihov programer je rekao da ne može..

- IE je 5.50 i s njim se nisam uspio spojiti na D-Link DSL-584T router.. resetirao sam ga, svašta sam mu radio.. nije pomoglo..

- ručno pravljenje konekcije ne ide, opcije u ME su minimalne - ili dial up modem ili lan.. a do lan-a ne mogu doć jer se ne mogu spojiti na router..

Pitanje je: ne mogu se spojiti na taj router zbog starog internet explorera, win ME ili je nešto treće u pitanju?

Ima li netko prijedlog - od čega početi? Što prvo provjeriti?

Never interrupt your enemy when he is making a mistake.
Napoleon Bonparte

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: ..kako napraviti konekciju?

Na t-com stranicama ima poruka u vezi starijeg OS-a

Ako korisitite operativne sustave Windows 98, Windows ME, Windows 2000 potrebno je prije instalacije vašeg modema instalirati i PPPoE (Point-to-Point Protocol over Ethernet) protokol, koji služi za komunikaciju od točke do točke preko Etherneta - tj. povezuje više korisnika računa na lokalnoj mreži. PPPoE možete preuzeti ovdje.

Stranice su http://www.t-com.hr/poslovni/kzona/podrska_savjeti/maxadsl_uredjaji.asp. Mislim da bi trebalo skinuti taj protokol i onda probati.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice