ovak imam problem, bio sam spojen na mrežu od kolege s ovim ks g9000 adapterom i sve je radilo perfektno, on je danas na par sati isključio router (kreči prostoriju) i nakon što je ponovno uključio meni je njegova mreža postala praktički mrtva, ne mogu je nikako detektirati u ovom wireless panelu (lovi sve moguće kao i prije, ali njega neće). Vjerujem da je do adaptera jer imam kod sebe TP-link koji vidi mrežu i spaja se bez problema (no signal strength je slabiji nego što je bio sa g9000). moja pretpostavka je da je nešto softverske prirode
netko zna kak da riješim problem ?
Čudan problem sa Wireless adapterom
- poruka: 6
- |
- čitano: 2.750
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nek podesi ruter susjed svoj wifi kanal (CH) na neki od 1-10 i to fiksno da ostane , vjerovatno je na 11-13 sad.
Zanima me koji je to TP-link kod tebe pa da je lošiji od kasensa, mislim da je daleko kvalitetniji.
thx, budemo podesili pa javim ak proradi
ma imam tl-wn422g
Pozdrav,
nisam siguran je li problem kod mene isti kao kod "isuckatthisgame"...
Koristim Win 8.1, USB adapter AirLive WN-360.
Naime meni je prije tri dana usred noći komp prekinuo internet vezu i od onda mi ne pronađe tu mrežu.. (slike u prilogu) Mreže uredno pronađe mobilni uređaj i laptop.
Na laptopu sam napravio connectify, međutim ni njega ne prepoznaje..
To isto mi se dogodilo prije nekih mjesec dana i nakon toga sam formatirao računalo i radilo mi bez ikakvih problema..
da li je to isti problem?
Provjerio bi praktični, ali nisam nikad mjenjao kanale na ruteru..
Još nisi isprobao?
zaboravio javiti
ak ne vidiš mrežu, kao što kaže kolega iznad to je vjerojatno do kanala na kojem radi router i to nije kompatibilno sa tvojim adapterom
uđeš u postavke i otvoriš interface setup (tako nešto) i wireless podsekcija ili kod nekih imaš advanced settings pa wireless network, nebitno, snaći ćeš se
nađeš gdje piše opcija channel (mislim da će ti biti naređeno na automatic)
i samo lijevim klikom miša podesiš na kanal koji želiš (od 1 do 13)
spustiš se dolje i stisneš save
ak ni onda ne vidiš mrežu ponovi postupak dok ne pogodiš kanal na kojem ti radi optimalno