Ovako, napravio sam COD 2 crackani server. Imam 2 kompa u kući, na starijem sam napravio server, a na novom igram, inače je server na internetu. Ovako dok se igra ping bude gotovo savrsen, nimalo ne trza nit nista i onda odjednom ping iz cista mira skoci na 999 i sve blokira... Sto bi mogo bit problem? Koristim Rcoon Tool
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovako, napravio sam COD 2 crackani server. Imam 2 kompa u kući, na starijem sam napravio server, a na novom igram, inače je server na internetu. Ovako dok se igra ping bude gotovo savrsen, nimalo ne trza nit nista i onda odjednom ping iz cista mira skoci na 999 i sve blokira... Sto bi mogo bit problem? Koristim Rcoon Tool
pa ovaj novi ti je puno preslab da bude kvalitetan server a kamoli onda taj stari
Ali onda bi se to događalo cijelo vrijeme... Još nešto sam primijetio, kada ping skoči na 999, disconnecta me s Xfirea. Da nije možda do njega?
EDIT : Nije do XFire-a
ako te izbaci i sa xfirea problem je do interneta
ako te izbaci i sa xfirea problem je do interneta
slazem se, ja sam isto napravio server mozda ti je bolje na novom kompu napravit server,a ping ti je takav kakav je i meni se to desavalo to ti je 90% do interneta jer ako se tebi internet zezne zezne se i njima ping!!!