Cod 2 server, problem pinga

poruka: 5
|
čitano: 1.573
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Ovako, napravio sam COD 2 crackani server. Imam 2 kompa u kući, na starijem sam napravio server, a na novom igram, inače je server na internetu. Ovako dok se igra ping bude gotovo savrsen, nimalo ne trza nit nista i onda odjednom ping iz cista mira skoci na 999 i sve blokira... Sto bi mogo bit problem? Koristim Rcoon Tool

zakon
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Cod 2 server, problem pinga
nidjo123 kaže...

Ovako, napravio sam COD 2 crackani server. Imam 2 kompa u kući, na starijem sam napravio server, a na novom igram, inače je server na internetu. Ovako dok se igra ping bude gotovo savrsen, nimalo ne trza nit nista i onda odjednom ping iz cista mira skoci na 999 i sve blokira... Sto bi mogo bit problem? Koristim Rcoon Tool

pa ovaj novi ti je puno preslab da bude kvalitetan server a kamoli onda taj stari

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
15 godina
neaktivan

Ali onda bi se to događalo cijelo vrijeme... Još nešto sam primijetio, kada ping skoči na 999, disconnecta me s Xfirea. Da nije možda do njega?

EDIT : Nije do XFire-aMršti se

zakon
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.4.2010 20:51 (nidjo123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ako te izbaci i sa xfirea problem je do interneta

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Cod 2 server, problem pinga
dmanz kaže...

ako te izbaci i sa xfirea problem je do interneta

slazem se, ja sam isto napravio server mozda ti je bolje na novom kompu napravit server,a ping ti je takav kakav je i meni se to desavalo to ti je 90% do interneta jer ako se tebi internet zezne zezne se i njima ping!!!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice