Zvuk - Problem

poruka: 2
|
čitano: 563
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Zvuk - Problem

Ljudi pomazite vise ispalit cu. Valjda san pogodia podforum jer je ovo iz softwerskog preslo u hardwerski problem.

Znaci sinoc ja lagano sa frendom igram BF, bili mi na skype, odjedanput tisina. Kako nije rijetkost da kod nas puca net(jednom dnevno), racuna san da je to. Medutim, sve se oko mene normalno odvija, frend pise u chatu da me cuje, ali ja njega ne.

Znaci u realteku normalno pokazuje da sve radi kako treba. Pa san proba update drivere, pa preko device managera. Pa brisa drivere pa proba druge, nove, i uvik isto.

Kopa san po netu ali nista korisno nisan moga nac. Medutin, neki lik je napisa da mu se nastavia problem isti kad je reinstall windowse.

Pa tako ja uzea Windows 8, instalira, i opet isti problem. Nigdi zvuka, driveri su instalirani, realtek, skype, igre, vi kazu da zvuka ima, al ja ne cujen. Proba san na druge utore, druge slusalice, zvucnike. Ma nema boga.

Pa jel moguce da je na Mobo otisa audio izlaz ili nesto. Jer stvarno vise neman ideja sta da radin.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: Zvuk - Problem

da li taj zvuk čekaš na slušalice ili pojačalo sa zvučnicima ...ako je pojačalo možda sad neispravno...provjeri slušalicama.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice