XFX HD6450 i problem sa isključivanjem integrirane

poruka: 4
|
čitano: 1.256
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
XFXHD6450 i problem sa isključivanjem integrirane

Kupio sam si novu grafičku, čisto nešto bolje od ove integrirane, XFX HD6450, i nakon što sam ju ugradio sam prvo u BIOSU stavio da je primarna grafička na PCI-E, uključio sam računalo i na monitoru ništa, no zvučnici su ostali uključeni i čuo sam da se sustav diže pa sam monitor spojio na integrirku i radi, pogledao sam u Device Manager, tamo ništa, kao da nisam ni stavio grafičku.

Nakon toga sam pokušao tamo onemogućiti ovu integriranu (drivere), no ni to nije pomoglo.

3. korak koji sam našao tamo na nekom zabačenom forumu, pokušao sam instalirati drivere, no ni tada rezultata.

Koje su komponente, vidi se pod Moj PC, a sad ne znam što da pokušam, da je do napajanja ne znam da li bi se uopće palilo računalo, također i da je neki problem s ostalim komponentama.

Ideje/savjeti?

Ovdje može biti VAŠA reklama!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: XFXHD6450 i problem sa isključivanjem integrir

A da isprobas default postavke biosa 

14 godina
neaktivan
Bečo kaže...

A da isprobas default postavke biosa 

neće, probao sam na oba načina, resetiranjem postavki u samom BIOSu i pomoću jumpera...

14 godina
neaktivan

Hahaha, molim moderatore da obrišu ili zaključaju temu...

Problem je bio tako banalan da mi je neugodno {#}

Kućište je nekako čudno napravljeno i iza je imalo prišarafljen metalan dio, tamo gdje su otvori... zbog tog metalnog dijela (cca 3mm) mi grafička nije dobro sjela, sad kad sam maknuo sjela je savršeno...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice