Wireles program?

poruka: 15
|
čitano: 2.186
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Wireles program?

Jel postoji neki wireles program za spajanje na bezični internet?još jedno pitanje,ja trenutno nemam wireles imam žičani onaj od Bneta,ali trebam ga dobit uskoro.Npr kad sam kod kuće uključena mi je lampica na tipkovnici za wireles ona antena mala,i izbaci mi naravno svakog u blizini ko ima wireles net,ali npr.kad odem do prijatelja koji isto posjeduje wireles internet on je na njega spojen,meni laptop izbacuje da nema wireles konekcija da mi wireles adapter nije uključen,ta "antena"na tipkovnici za ukuljučivanje wirelesa kod njega mi se uopšte neće ukljućit sam svijetli crveno,kolko god ja putao pritisnuo tipku tu ništa jednostavno,zna netko možda u čemu je problem??hvala unaprijed

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Wireles program?

pa vjerovatno mu na ruteru nije ukljucen wireles ili ako je onda je

vjerovatno zasticen pa se vjerovatno ne mozes spojit,jer fora je u tome ako na laptopu

pronades warles a recimo ne mozes se spojit to ti je znak da je wireles zasticen, i to ti je to{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: Wireles program?

kada bi razumjeli pitanje...

Članak 12. Ustava Republike Hrvatske: U Republici Hrvatskoj u službenoj je uporabi hrvatski jezik i latinično pismo.
16 godina
neaktivan

U tom i je stvar sto mi laptop nenadje nikakvu mrežu kod njega,znam šta znači kad netko ima lozinku da ti treba da se spojiš kod nekog,router mu je uključen on je na netu i njegova sestra na laptopu...sam meni laptop nenadje kod njega nikakvu mrežu,čak mi i phone uhvati net kod njega  a laptop ništ nenadje..:(

14 godina

jel ti ukljucen wlan na laptopu? driveri novi?

Moje najdraze stranice:http://adf.ly/Then i http://adf.ly/ThfF
16 godina
neaktivan

ja se ispričavam vidim sada kakvu sam glupost pisao gore,brzopleto sam pisao bez razmišljanja,pitanje je bilo jer postoji neki program koji očitava sve wireles mreže na koje se može spojit trenutno?

16 godina
neaktivan
Wireles program?

Ne treba ti dodatni program za spajanje, svaki OS ima ugrađenu funkciju za spajanje na wireless. Potraži u network connections koje mreže su u dometu i da li su zaštićene (u slučaju da koristiš windows)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

wlan mi je uključen ali to sam izgleda kad sam kod svoje kuće...jer prepozna sve trenutne dostupne mreže za spojit,kad odem kod frenda ili negdje drugdje gdje ima wireles,izbacuje mi cijelo vrijeme kad se oću spojit "your wlan adapter is turned off,turn it on"a stvar je u tome kolko ja god stisnuo puta onu antenu na tipkovnici za spajanje na net,ništ se nedešava jednostavno...za drivere imam starije neke čini mi se...neznam ni gdje ima skinut drivere za wlan :(.Noob sam što se tiče kompova,nisam znalac neki

16 godina
neaktivan

ok hvala windows 7 koristim,ali kao što sam rekao neprepoznaje nikakvu mrežu u blizini kad sam kod frenda,tj neprepoznaje njegovu mrežu,dok npr.iphone nađe njegov net i spojim se normalno.kad se vratim kući natrag onda odjednom ko da proradi i nadje 15 drugih mreža u zgradi gdje živim

15 godina
neaktivan
Wireles program?

Koji OS imaš? Ako imaš Sedmicu onda ti ne treba neki dodatni program, a na XP-u ja koristim D-Link Wireless Driver

Android ♥ /// aka triplex
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ne treba ni na xpu. Jedino mu treba sp3 za xp da se moze nakaciti na mreze zasticene sa wpa2.
:)
16 godina
neaktivan
Wireles program?

Wlan se može uključiti/isključiti i softverski. Recimo za hp-ove laptope postoji dodatak kojim možeš palit ili gasit wlan i bluetooth. Tako da nije samo do sklopke. Možda bi pomoglo da kažeš koji laptop imaš.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

HP laptop imam star 2 dana,kupio ga novog windows 7 na njemu imama....hmm taj dodatak nisam dobio nikakvi dodatak ak to misliš,sam cd od linuxa :)

16 godina
neaktivan
Kita King kaže...

HP laptop imam star 2 dana,kupio ga novog windows 7 na njemu imama....hmm taj dodatak nisam dobio nikakvi dodatak ak to misliš,sam cd od linuxa :)

Ne, mislim na ovo. Ne garantiram da će pomoć al možeš probat.

16 godina
neaktivan

hvala ti taj link je ipak sredio sve

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice