Windows naišao na problem s tvrdim diskom

poruka: 47
|
čitano: 15.989
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Windows naišao na problem s tvrdim diskom
Sum_of_all_fears kaže...

Nekako mi par DVDova na različitim lokacijama (na suhom, tamnom i hladnom mjestu) izgledaju kao najsigurniji način pohrane za male i srednje korisnike. Omjer cijena/kapacitet je najbolji i jedino što im smeta je visoka temperatura, vlaga i mehanička oštećenja. A od toga se lako osiguraš pametnim skladištenjem tih DVDova.

Kvalitetan DVD ko Verbatim recimo, ako je uskladišten i pohranjen kak treba nakon snimanja trajat če 10 godina vjerojatno ko zna barem bi trebal jel.A kaj se tiče ovog M-DISC tu nema frke, svjetlost, vlaga, toplina normlano ne prevelika toplina mu uopče ne smetaju.Samo treba vodit računa da onu kutiju, u koju si ga stavili ili sef ne može uništit nekaj kaj bi eventulalno palo na tu kutiju ili sef znači potres ili požar i onda nema problema.{#}{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
13 godina
protjeran

Samo bih dodao temi: Ne isplati se bakapirat programe. Samo multimedijski materijal(slike,audio,etc), jer kroz razdoblje za restore, programima izlaze novije inačice; neki se gase,a neki zamjenjuju novima,boljima...ovisno o svrsi samog programa,jelte.

Znam da je ovo opće poznato,ali eto, napominjem za "slučajne prolaznike" ovog foruma.

P♥L♥U♥R
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Imam isti ovakakv problem i mislim odmah uzet novi hdd iako ovaj jos nije "pao".Međutim meni na hd-u pise da je sata a na racunalu pise da je ata.Budući da se baš ne razumijem u hdd-ove zanima me da ako ja uzmem sata ili ata on ce svejedno radit?

Sharing Is NOT Stealing!

0 0 hvala 0
16 godina

Vidiš razliku? Sada samo pogledaj u kućište.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
14 godina
neaktivan

Naravno,sata je.Hvala!

Sharing Is NOT Stealing!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Još jedno pitanje: Budući da necu moc uzet hdd jos 2-3 dana ,a ovaj non-stop izbacuje upozorenja zanima me hoce li u slucaju da se sruši oštetit išta od ostalih komponenata na matičnoj ploči?

Sharing Is NOT Stealing!

0 0 hvala 0
16 godina
Mamic kaže...

Još jedno pitanje: Budući da necu moc uzet hdd jos 2-3 dana ,a ovaj non-stop izbacuje upozorenja zanima me hoce li u slucaju da se sruši oštetit išta od ostalih komponenata na matičnoj ploči?

Oštetit? Ne znam ,u pravilu ne ,ali ,osnovno pitanje je - nemaš li nikakvih bitnih podataka na tom disku koje bi volio sačuvati?

14 godina
neaktivan

Naravno,to sam prebacio na eksterni cim sam vidio upozorenje.

Sharing Is NOT Stealing!

0 0 hvala 0
16 godina
Mamic kaže...

Naravno,to sam prebacio na eksterni cim sam vidio upozorenje.

Pametno je napraviti i system image (iako je to najpametnije raditi na tjednoj bazi).

Jedino ako si ''lud'' za reinstaliranjem OS-a.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.5.2012 14:15 (kizo2703).
17 godina
neaktivan
Re: HDD unikat ?
hopi kaže...

Ovu sam poruku dobia za dobar dan

Win 7 64bit ultimate

Pa me zanima dali se ovo ikom drugom dogodilo?

Jeli ovo možda neki BUG u windowsima?

zanimljiv tipfeler na toj obavijesti na slici (srednja opcija). jesi siguran da je to baš originalna poruka od windowsa? da nije virus ili kakva druga gamad?

14 godina
neaktivan

Dogodila mi se čudna stvar u vezi ovoga,danas mi uopće ne izbacuje upozorenja.Zna tko zašto?

Sharing Is NOT Stealing!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mamic kaže...

Dogodila mi se čudna stvar u vezi ovoga,danas mi uopće ne izbacuje upozorenja.Zna tko zašto?

Nema veze. Krepava on polako ali sigurno.

--------------------------
14 godina
neaktivan
mate960 kaže...
Mamic kaže...

Nema veze. Krepava on polako ali sigurno.

Samo da izdrzi jos 2-3 dana dok ne dođe novi.

Sharing Is NOT Stealing!
17 godina
neaktivan
Mamic kaže...

probaj sa Hirensom dići sustav i sa antispyware i antimalware programima unutar Hirensa pregledati komp, neće te niš koštati a može ti dati objašnjenje

14 godina
neaktivan

Jeli razlika između hdd-ova ako je sata,sata 2 ili sata 3?(tj. ako je meni trenutno sata jeli mogu kupiti sata 2 ili sata 3 i on će svejedno raditi...)

Sharing Is NOT Stealing!

0 0 hvala 0
16 godina
Mamic kaže...

Jeli razlika između hdd-ova ako je sata,sata 2 ili sata 3?(tj. ako je meni trenutno sata jeli mogu kupiti sata 2 ili sata 3 i on će svejedno raditi...)

Kupi koji hoćeš ,a to će najvjerojatnije biti sata 3 ,pošto u većini dućana u ponudi imaju samo njih.

17 godina

Sata, Sata II i Sata III su međusobno kompatibilni; potpuno jednaki konektori. Samo prvi Sata nema sigurnosnu kopču na kabelu pa zna ispadat, to su dodali u Sata II.

Prije zamjene diska prvo valja promijeniti Sata kabel da se vidi da nije do toga. Puno puta sam vidio da baš kabel uzrokuje probleme.

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice