Windows 7 display problem

poruka: 13
|
čitano: 3.597
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Windows 7 display

Pozdrav, jučer sam klasično surfao na svom računalu dok ae ekran odjedanput nije zamrznuo i počeo titrati. Nakon restarta, moje računalo ima ovakvu pozadinu, vidljivo na slici. Napominjem da se sve zna vratiti u normalu nakon eestarta, ali se sve opet poremeti na već opisan način. hvala svima

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.9.2013 9:38 (AtomicBomb).

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Windows 7 display

Nema slike.

Twitter: @191x7
14 godina
neaktivan
Re: Windows 7 display
191x7 kaže...

Nema slike

evo, dodana je, preko mobitela se javljam pa...

14 godina
neaktivan

evo, sad je opet sve ok, ali će ponovno zatitrati i zamrznuti se nakon desetak minuta. Ovo se nije događalo do jučer. Nakon što se zamrzne, vrsim restart i dobivam stanje sa prve slike...

0 0 hvala 0
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

skenirati antimalware-Malwarebytes Antimalware,kontrolirati memoriju RAM-Memtest86,ažurirati drivere-SlimDriver

0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan

Napravio sam test grafičke kartice, temp oko 79-82 stupnjeva, ali...

Gotovo odmah je test prekinut radi pojavljivanja plavog ekrana....On odašilje neku poruku o display driveru, nisam stigao dobro pročitati jer se ubrzo računalo restartalo. Kako mogu napraviti fix display drivera pošto se svi driveri na sedmici instaliraju automatski, a ne ručno kao na xp ?

hvala

da napomenem, radilo je sve kako treba nekih 40-tak minuta, išao sam napraviti test, pojavio se plavi ekran, restartalo se računalo i vraćamo se na sliku 1 :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.9.2013 11:01 (AtomicBomb).

0 0 hvala 0
17 godina

Problem je vrlo vjerojatno u tome što koristiš prastre drivere koje Windows 7 instalira sam (povuće s Windows update). Instaliraj najnovije drivere za grafičku karticu, matičnu/čipset, zvučni čip i ostalo s stranica proizvođača navedenih čipova (grafički, čipset, zvučni, mrežni, ...).

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Windows 7 display problem
191x7 kaže...

Problem je vrlo vjerojatno u tome što koristiš prastre drivere koje Windows 7 instalira sam (povuće s Windows update). Instaliraj najnovije drivere za grafičku karticu, matičnu/čipset, zvučni čip i ostalo s stranica proizvođača navedenih čipova (grafički, čipset, zvučni, mrežni, ...).

Napravio sam reinstalaciju grafičkih drivera. Istina, nisu mijenjani od kad koristim windows 7, a to je otprilike dvije godine...Zasada je sve ok i nema titranja, napravio sam restart par puta i čini se da će biti dobro...

17 godina

Rekoh, instaliraj sve najnovije dostupne. Driveri jako utječu na rad računala, na ponašanje i probleme opčenito.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

provjeri da li je vga kabel dobro spojen i da se ne ištekava 

Okay, first things fuckin' last!
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav. Problem mi je i dalje isti, kad napravim disable grafickih drivera, sve je ok i nemam problema. Na enable drivera mi sve stima nekih 2 dana i onda opet povratak na staro...crni treptaj i zbogom...Postavio sam graficku u drugo racunalo i tamo sve stima, sad nisam imao vremena testirati nesto nekoliko dana pa da vidim hoce li raditi....Postoji li neki najjednostavniji nacin koji mi moze pomoci da li da saznam je li graficka kartica riknula? Hvala.

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Windows 7 display problem

hmm... kazes da vec 2 godine imas windowse, probaj ih reinstalirati. imao i ja problema sa driverima i nikakva verzija nije ispravila problem. nije mi se dalo traziti dalje problem pa sam reinstalirao windowse. probaj...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice