Pozdrav svima, kao što naslov kaže, imam problem sa externim HDD-om Western Digital-a. Model je WD1200XMS-OO.
ušao sam u my computer i onda u local disk (G:), (ime externog u my computer). imao sam igre: bf3, metro last light, cod bo, cod ghosts, far cry 3, crysis 3 i nesto malo muzike. napravio sam desni klik na externi u my computer i onda sam kliknio na tools pa na ono check disk for errors i onda sam odabrao dvije opcije: za bad sectore da skenira i jos nesto drugo, tada mi se nije dalo cekat, i nakon jednu minutu sam prekinuo skeniranje. kad sam prekinio, zatvorio sam my computer, ponovno otvorio, i pisalo mi je samo local disk g i ispod njega NTSF, e sad, ja sam njega prije stavio na onu novu, sto mozes stavit preko 4 gb fajlove, mislim da je bio fat 32, al sam stavio na ntfs, a ntfs pise ispod local disk g, i nista, ne mogu otvoriti, otkopcao ja njega iz usb-a i opet ustekao, odem u my computer ista stvar, a hdd normalno radi, gori plava lampica da radi, al tada je bio neki cudan zvuk, kao dn, dn, dn, dn i tako svako sekundu, kad istekam sve normalno, ustekam opet isto... mozete li MI POMOCI? POSTO IMAM PREDOBRE igre i ne zelim ih izgubiti :(((