Kupija novi komp. iz potpisa i stavija vistu na njega .Svi rezultati 5,9 osim memorije koja je 5.1!! Memorija crucial ballistix 2X2gb.
Kupija novi komp. iz potpisa i stavija vistu na njega .Svi rezultati 5,9 osim memorije koja je 5.1!! Memorija crucial ballistix 2X2gb.
Da... Tako je i meni! Istina, ja imam sve indexe na 5,9 osim memorije (RAM) koji na 5,6. Imam 2x2Gb kit OCZ Platinum na 1000Mhz.
Haha, meni nije, ja imam 667 MHz RAM i index mi je 5,9. Btw, ako je neko za zamjenu od vas 2, samo neka kaze, evo dodijelicu svojoj memoriji certifikat ''Vista index buster'' i moci cete se hvaliti da imate index 5,9.
ja sam svoju memoriju klokao s 800 na 900MHz pa se index popravio.
Ma taj experience index je cista glupost, meni nije bilo dosta 5.9 pa sam ga malo modificiral :))
Kolikol ja znam najveća ocjena je 5.9!!! Meni je sve 5.9 samo procesor 5.6
Meni taj isti RAM daje 5,9.
Odes u "C:\Windows\Performance\WinSAT\DataStore" i otvoris file s zadnjim datumom i promijenis si score u bilo kaj do 9.9 :))
Inace 5.9 je najveci score kaj mozes dobit "normalnim" putem.
Meni je također bio 5.6 za memoriju rezultat ali rijesio sam to tako što sam množilac memorije stavio na 2. Znači ako ti FSB radi na 400 MHz stavi ram na x2 u biosu ,znači da radi na 800MHz.
Da... Tako je i meni! Istina, ja imam sve indexe na 5,9 osim memorije (RAM) koji na 5,6. Imam 2x2Gb kit OCZ Platinum na 1000Mhz.
evo ljudi sad san otvorijia komp i vidija san da mi se jedna narancasta aluminijska plocica odvojila na jednom kantunu za par milimetara.izgleda ko da se odlipilo malo....ko zna je li zbog toga sricada je pod garancijom...
evo ljudi sad san otvorijia komp i vidija san da mi se jedna narancasta aluminijska plocica odvojila na jednom kantunu za par milimetara.izgleda ko da se odlipilo malo....ko zna je li zbog toga sricada je pod garancijom...
........Inace 5.9 je najveci score kaj mozes dobit "normalnim" putem.