Uvezi grafičke

poruka: 8
|
čitano: 2.188
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Uvezi grafičke

Znači pregorela mi je grafička i čip se pokvario dal se to more nakko popravit i koliko otprilike para i tražim grafičku 512mb za komp a za laptop more i 128mb koliko para ?

Web dizajner, SA:MP skritper

0 1 hvala 0
18 godina
Re: Uvezi grafičke
Danijel Dzojic kaže...

Znači pregorela mi je grafička i čip se pokvario dal se to more nakko popravit i koliko otprilike para i tražim grafičku 512mb za komp a za laptop more i 128mb koliko para ?

Pitaj Vidovitog Milana.
Ako želiš odgovor, sjedi i uzmi malo vremena za napisati konkretno pitanje sa svim potrebnim informacijama. 

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
15 godina
neaktivan
Uvezi grafičke

Grafičku moraš prekuhat da se svi bugovi unište. Nakon toga bu radila. Časna riječ.

Peace and prosperity for us all thru superior firepower

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Uvezi grafičke

Ma prije kuhanja i ostaloga mora se naučiti pisati!!!

Legends Never Die
Moj PC  
1 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Danijel Dzojic kaže...

Dakle, koja grafička ti je "pregorjela"?

Ona iz laptopa ili ona iz PC-a? Predpostavimo ovo drugo, znači PC.

Kako možeš biti 100% siguran da se čip pokvario, a ne da se negdje nije dogodio hladan lem i da pečenje ne bi pomoglo? Ništa ne možeš izgubiti, a možeš samo biti na dobitku.

Dakle, traži na forumu temu s naslovom "Popravak grafičke kartice korištenjem pećnice" i igraj se, nemaš što izgubiti.

Tražiš grafičku od 512MB za PC... Što to znači? Tražiš li AGP, PCI-E grafičku? Ako predpostavimo da imaš PCI-E grafičku karticu, onda ti se izbor proširuje i imaš svakakve mogućnosti na izbor, od nove DDR2 grafičke u Linksu/ADM-u koja košta šaku novčiča ali možeš ići i na bolje varijante sa DDR5 memorijom i širokom sabirnicom. Sve je na tebi, a ovo tvoje "512MB" ne znači ništa, to je samo količina VRAM-a koja nije previše bitna na nizim rezolucijama, tj. 512MB je dovoljno za manje rezolucije bez problema, ali ionako su sve nove grafičke 1GB tako da nemaš zezancije.

(da se razumijemo, drago mi je da i drugi imaju primjedbi na tvoj pravopis, da ne ispada da sam ja neki lektor stalno, kaj ne {#})

16 godina
neaktivan
Danijel Dzojic kaže...

''Znači pregorela mi je grafička'' .. ok...

''i čip se pokvario''

...i pregorio u isto vrijeme ;) ..

Gle, popravak bi značio mučenje, a mislim da nitko nije mazohist da se stim zahebava. para za solidnu grafičku karticu trebaš za 500kuna, ako ti nije do igrica onda nađeš neku za 300 i pičiš....

a za laptop grafička kartica...erm.. tu nemam pojma kak se kreću cijene.. ali prvo ti provjeri dal na laptopu imaš uopće posebno grafičku karticu ili integriranu.. ak je integrirana onda ti je otišla cijela čipseta ;) .. a to ćeš teško uspjet zamjenit a kamoli popravit

13 godina
neaktivan
Uvezi grafičke

Oprostite na mojem pravopisu.U pitanju je bio laptop i prodao sam ga ključajte temu.

Web dizajner, SA:MP skritper

0 0 hvala 0
14 godina
Danijel Dzojic kaže...

Oprostite na mojem pravopisu.U pitanju je bio laptop i prodao sam ga ključajte temu.

U desnom ćošku sam zaključavaš svoju temu.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice