Usb stick traži format

poruka: 10
|
čitano: 7.660
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Usb stick traži format

imam verbatimov usb stick od 16 gb.. i imam neke važne podatke na njemu... stvar je u tome što kad ga ubacim u komp traži format... piše da je na njemu 0 mb zauzeto (a ima skoro 12 gb podataka) i kaže da je RAW format particije... ima li iko neku varijantu da se to spasi? e, da .... i ne može se disk ni formatirati

www.mydrbee.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2014 8:02 (Codemaster).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Usb stick traži format

Kad ideš na format, koliki kapacitet pokazuje?

STB-7710/SG8000/VIP1003 Firmware Development: http://blagus.info
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Usb stick traži format

Digni Linux Ubuntu ili Mint live pa izvadi podatke sa stika koji ti trebaju i formatiraj stik pod Linux-om.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Usb stick traži format

pokazuje on dobar kapacitet.. koliki je i inače, samo što kaže da je zauzeti prostor 0, tj. kao da nema ništa na sticku

www.mydrbee.com
17 godina
neaktivan
Codemaster kaže...

pokazuje on dobar kapacitet.. koliki je i inače, samo što kaže da je zauzeti prostor 0, tj. kao da nema ništa na sticku

Odradi to kako ti je rečeno u prethodnom postu.

* Digni neku distribuciju linuxa sa cd/dvd.

* Ubaci USB i izvuci podatke na nešto drugo (drugi usb, prijenosni hdd, ili ako znaš kako na linuxu - na fizički HDD).

* Formatiraj ga tamo ili u Windowsima nije bitno.

ANTI_Fejzbukovac
17 godina
neaktivan

digao sam ubuntu sa usb-a međutim u njemu mi nikako ne očitava stick? ima li možda neka druga varijanta ili je otišao u vječna lovišta?

15 godina
neaktivan
Usb stick traži format

Ako ne bude mogao sa ovim sumnjam da ćeš ga spasiti

Ovaj program radi pod Linux-om i veoma je moćan.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2014 13:34 (phoenix2003).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Codemaster kaže...

digao sam ubuntu sa usb-a međutim u njemu mi nikako ne očitava stick? ima li možda neka druga varijanta ili je otišao u vječna lovišta?

Skeniraj taj USB stick preko Minitool Power Data Recovery 6.5 programa. Prvo izaberi njegov modul "Damaged Partition Recovery", pa ako treba onda odradi i "Lost Partition Recovery" pa pokušaj nač te izgubljene podatke.Sve bitno vezano za taj Minitoll program, tu su dolnji linkovi samo prati upute i onda javi kak je to prošlo.{#}

http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-softverske-teme/lista-besplatnog-softvera/30365.aspx?page=7&jumpto=1521735&sort=asc&view=flat

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/usb-error-hitno-trebam-vazne-podatke/99822.aspx?page=0&jumpto=1928533&sort=asc&view=flat

http://www.radiocrash.net/category/category/ekipa
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2014 16:27 (rambox).
17 godina
Codemaster kaže...

-linux ne služi spašavanju (besmisleno). (koliko god može biti primjenjiv u nekim slučajevima, nije čudotvorni lijek.. primarno zbog FAT/NTFS alata i načina rada OSa, rekonstrukcije poznatih fileova itd.. linux nije win repair).

-tome služe alati, npr recuva.. ugooglaj recovery/restore alate ili bootni npr hirens (miniPE obično ima nekoliko alata, svakog se može probati, vidjeti što se nudi, ali prije 'klik-nexta' oprez, jer može biti trajno izgubljeno).

- Ponekad uspije. U standardu je predivđeno da podaci ostanu u zadnjem stanju - neizbrisivi.. ali kvarovi su nepredvidljivi (''ignoriraju'' dogovoreni standard jer je kvar ipak kvar..)

- Ponekad je za pristup potrebno formatirati (jer neki alati ne mogu pristupiti bez patha / slova) ali to je ako ništa drugo ne radi..

-zato uvijek korstiti saferemove/unmount i biti svjestan da flash disk može bilo kad crknuti, sve se kvari (a ovo je osjetljivo, pogotovo kad se ubada u razna računala-struja/kontakti..). Backup ako je važno...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2014 16:54 (ihush).
17 godina
neaktivan
Usb stick traži format

probao sve navedeno... ništa nije upalilo... poslan je danas kod Infolaba pa ćemo vidjeti :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice