USB problem

poruka: 10
|
čitano: 4.745
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
USB problem

Ne mogu izbrisati datoteke na usb-u.Probao sam mijenjati registri i nije problem do kompjutora.Skinuo sam program od proizvođača(pqi) i nije pomoglo.

Probao sam izbrisati cijelu particiju i dao mi je poruku da je zaštićen od pisanja.

Pomozite.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: USB problem
Errnorcro kaže...

Ne mogu izbrisati datoteke na usb-u.Probao sam mijenjati registri i nije problem do kompjutora.Skinuo sam program od proizvođača(pqi) i nije pomoglo.

Probao sam izbrisati cijelu particiju i dao mi je poruku da je zaštićen od pisanja.

Pomozite.

Ako ništa važno nije na njemu probaj ga formatirati.I možeš li mi reći točan naziv USB sticka?

Fućkaj ga!
16 godina
neaktivan

Probao i odgovori mi da je zaštićen od pisanja.Usb je pqi U172p ,i nemam ništa važno na njemu.

16 godina

Izvadi USB, pa resetiraj kompjuter. Probaj onda ponovo priključiti USB.

16 godina
USB problem

Ako ima neku prijenosnu gamad na USB-u najvjerojatnije mu neće pomoći restart. Ja bi to probao preko linux-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Bojim se da ti nažalost nema pomoći. Ja sam tako izgubio 2 stika od 8 gb. Jednostavno se više nisu mogli formartirati ni pod windowsima, ni pod linuxom, ni pod macom i stalno su javljali da su zaštičeni od pisanja po njima. Testirao  sa svim mogućim programima i  javljali su da je pogreška na hardveru i da ne mogu pristupiti određenom dijelu memorije. Ako imaš garanciju odi i traži zamjenski, inače ga slobodno možeš baciti u smeće.

16 godina
USB problem

I to je moguće. Ja sam tako izgubio dva kineza, srećom od samo 128mb.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
USB problem
E ovako frend mi posudio stik i sad kad ga ja prikljucim i kad ga ocu otvorit pise insert disk! Zna li neko u cemu je problem
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
USB problem
E ovako frend mi posudio stik i sad kad ga ja prikljucim i kad ga ocu otvorit pise insert disk! Zna li neko u cemu je problem
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
USB problem
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice