USB Problem

poruka: 11
|
čitano: 5.691
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
USB Problem

Imam OGROMAN problem sa USB-ovima, nece nista da mi ocita, ni stick, ni jedan od 3 mobitela, ni bluetooth a jutros radilo sve perfect, imao sam jos jednom takav slucaj ali se nakon reset CMOS-a sve vratilo u normalu ali sada nece, 2x sam restatrovao CMOS ali NISTA...

POMAGAJTE AKO ZNATE!

Ploca je AsRock G41M-VS2

Instalirao sam i zadnje drivere za chipset, ali ni to nije pomoglo

Mehemed
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.6.2012 22:19 (Haker_x).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: USB Problem
Haker_x kaže...

Imam OGROMAN problem sa USB-ovima, nece nista da mi ocita, ni stick, ni jedan od 3 mobitela, ni bluetooth a jutros radilo sve perfect, imao sam jos jednom takav slucaj ali se nakon reset CMOS-a sve vratilo u normalu ali sada nece, 2x sam restatrovao CMOS ali NISTA...

POMAGAJTE AKO ZNATE!

Ploca je AsRock G41M-VS2

Instalirao sam i zadnje drivere za chipset, ali ni to nije pomoglo

Neznam kako bi ti resetiranje CMOS-a pomoglo. Koji operacijski sustav imaš i jesi stavio drivere za USB? Pogledaj u device manager jer imaš koji problem. Tamo napravi rollback drivera.

14 godina
neaktivan
USB Problem

Problem sa chipset driverima. I ja imam taj problem. Stavi noviji driver.

Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
USB Problem

Brian Koristim XP SP3, u Device Manageru pokazuje da je sve uredu, evo i slika, a probat cu i rollback

Suddenly Psychotic Sinoc instalirao zadnje drivere za chipset sa officielne stranice, nije moglo, kasnije sam probao i onaj stariji driver sa CD-a od MB, nista...

Ni rollback nije pomogao, samo se ime promijenilo...

Pokusao sam system restore ali to je samo pogorsalo stvari, pao bio sistem, sreca da sam imao neki HDD od 20GB pa instalirao na njega sistem preko sticka, radilo... i prebacio taj file sto mi je falio

Jos sam nesto otkrio, radi kad ga ukljucim prije paljenja racunara, kad dignem sistem ocita najnormalnije u My Computer-u ali sto nece ovako kad ga ukljucim???

Ovo mi je privremeno rjesenje, al nemogu svaki put gasit racunar kad hocu USB ubacit :(

prije rollback-a prije rollback-a
poslije rollback-a poslije rollback-a
pad sistema pad sistema
Mehemed
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.6.2012 12:01 (Haker_x).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
USB Problem

Imam sličan problem sa USB-om.Znači imam usb tj. mp4 i usb od 8gb.I sad kad ka ukljucim on se normalno puni ali ga ne ocitava a nedavno ga je ocitavalo.Sve ostale usb-ove ocitava normalno.Jeli ga mozda nesto blokira ili?

Sharing Is NOT Stealing!

0 0 hvala 0
16 godina
Mamic kaže...

Imam sličan problem sa USB-om.Znači imam usb tj. mp4 i usb od 8gb.I sad kad ka ukljucim on se normalno puni ali ga ne ocitava a nedavno ga je ocitavalo.Sve ostale usb-ove ocitava normalno.Jeli ga mozda nesto blokira ili?

U mene sad mobitel ocitava odlicno ali i dalje nece USB stickove da ocitava ako ga ne ukljucim prije nego upalim racunar

Probaj i ti tako, ukljuci ga u USB i onda upali racunar, mozda upali, u mene moze ali moram naci rjesenje, nemogu svaki put gasiti racunar kada hocu USB prikljucit...

Ili daj mi model maticne ploce da ti posaljem zadnje drivere za chipset, mozda tebi to pomogne...

Mehemed
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.6.2012 9:19 (Haker_x).
15 godina
neaktivan
USB Problem

Kod mene je problem vjerovatno do kabela jer nece ni na drugom racunalu,sad do Chipoteke po drugi .

Sharing Is NOT Stealing!

0 0 hvala 0
16 godina
USB Problem

Ali u mene radi na drugom racunaru ali na mom nece :(((

Ja mislim da bi se mozda moglo rijesiti kad bi formatirao racunar ali imam svega i svacega, cao mi da se izbrise...

http://www.speedtest.net/result/1987106167.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Haker_x kaže...

Ja mislim da bi se mozda moglo rijesiti kad bi formatirao racunar ali imam svega i svacega, cao mi da se izbrise...

Probaj ovo http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?msvcp60.Inače ovo kod restarta s usb-om svima pali jer se pri restartu on ponovo ažurira.Također probaj pobrisati sve pod usb controler u device manageru,sve će se to vratiti drugim restartom i ponovnim uključivanjem uređaja.Također upiši u search services.msc nađi plug and play i stavi startup type automatic.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
16 godina
Ikarus01 kaže...
Haker_x kaže...

Probaj ovo http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?msvcp60.Inače ovo kod restarta s usb-om svima pali jer se pri restartu on ponovo ažurira.Također probaj pobrisati sve pod usb controler u device manageru,sve će se to vratiti drugim restartom i ponovnim uključivanjem uređaja.Također upiši u search services.msc nađi plug and play i stavi startup type automatic.

Nije potrebno, jutros se samo napravilo, odjednom sve prima, i USB i Bluetooth i mobitel, bas sve odlicno radi, ni meni nije nista jasno...

Moderatori jel moze lock teme, rijesio sam problem(sam se od sebe rijesio) ?

http://www.speedtest.net/result/1987106167.png
16 godina
USB Problem

LOCK?

http://www.speedtest.net/result/2082576031.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice