Usb iskre

poruka: 8
|
čitano: 1.528
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Usb iskre

Dosta čudan problem. Kad spajam usb miš u usb port vide se nekakve male iskrice. Jednom se čak toliko pregrijao da ga nisam mogao dotaknuti. U čemu je problem, pc je novi btw

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Usb iskre

Da li ti se to događa kad uključuješ samo u front usb panel, onaj s prednje strane kućšta ili i kad uključuješ i s stražnje strane kompa, direkt u matičnu?

Mislim da sam naletijo tu na forumu da kad su spajali front usb panel na matičnu da su obrnuto spojili + i - priključke i da su se usb stickovi pregrijavali i znali topiti od vrućine.

...I think I've discovered the secret of life - you just hang around until you get used to it...

0 0 hvala 0
17 godina
Usb iskre
Samo u stražnji usb. Prednji nije ni spojen
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Usb iskre

Jeli miš nov i da li se to događa samo s njim? Probaj njega uključit u neki drugi komp pa vidi kako će se ponašat.

...I think I've discovered the secret of life - you just hang around until you get used to it...
17 godina
Usb iskre

Sa svakim usb mišem se događa ista stvar.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Robiant kaže...

Da ti nije mozda krivo spojen.Mislim na prikljucak koji ide na pinove od maticne.

15 godina
Robiant kaže...

Mislim da ti je najpametnije odniti to u servis pošto je nova matična, ili ako nije starija od 8 dana direktno u dućan da ti je zamjene sa drugom.

17 godina
neaktivan
Usb iskre

samo sa misevima ili sa svime sta stavljas u usb?

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice