Usb hard_problemi

poruka: 5
|
čitano: 1.091
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Usb hard_problemi

Imam USB Hard, cca 2-3 godine star. Radi se o tome da kad ga probam na bilo koje računalo spojiti javlja mi se device not recoginzed, na više različitih win os-a.

Problem je u tome što su mi bitni podaci na tom hardu. Ima li netko savjet kako bi to mogao osposobiti. Znam da imaju programi za recovery, al neznam da li se oni mogu u ovoj situaciji koristiti, pa ako je netko imao slicnih iskustava molio bih pomoc.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Usb hard_problemi
Ako je 3.5'' onda ga mozes izvadit iz kucista pa spojit 'normalno' kao svaki drugi disk unutar kucista.
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
15 godina
neaktivan
Šef kaže...
Ako je 3.5'' onda ga mozes izvadit iz kucista pa spojit 'normalno' kao svaki drugi disk unutar kucista.

a ako je 2.5"

17 godina
amilegend kaže...

Imam USB Hard, cca 2-3 godine star. Radi se o tome da kad ga probam na bilo koje računalo spojiti javlja mi se device not recoginzed, na više različitih win os-a.

Problem je u tome što su mi bitni podaci na tom hardu. Ima li netko savjet kako bi to mogao osposobiti. Znam da imaju programi za recovery, al neznam da li se oni mogu u ovoj situaciji koristiti, pa ako je netko imao slicnih iskustava molio bih pomoc.

Koji je to disk koje marke napisi tip i tocno ime onda se bude znalo preciznije.Cool

15 godina
neaktivan
Usb hard_problemi

http://ucables.com/img/ipics/TRAVELSTAR-USB20-PORT-R8894.jpg

nemogu umetnuti sliku, pa evo ovak izgleda, samo je druge boje. al eto takav model. piše na njemu IBM Travelstar. HI-speed USB 2.0 nista drugo ne pise koji model i slicno. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.3.2010 12:54 (amilegend).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice