USB i format

poruka: 17
|
čitano: 6.927
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
USB i format

pozz

ukopcam usb u komp i windowsi mi jave da nije formatiran i da li ga zelim formatirati. krenem ga formatirati, ali izbaci error i pise da ga nije moglo formatirati. koji god file system odabrao (fat, ntfs) - ne zeli. niti na jednom racunalu, niti na jednim windowsima. znaci li to da mi je usb "crko"?

hvala...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: USB i format

Pokreni Checkdisk i provjeri ima li errora: desni klik na USB -> Properties -> kartica Tools -> Check Now -> označi obje kvačice i klikni na Start.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
17 godina
USB i format

Pokreni Safe Mode (stisni f8 pri bootu)

odaberi normalni safe mode (ne ono sa cmd i networking)

ako te pita, logaj se kao administrator

ukopčaj usb, odi u my compjutor i klikni dva puta na ikonu od usba (i vidi jel radi ako ne :

desni klik na drive pa odaberi  properties

zatim odi na security tab i klikni na advanced

stisni na "owner" pa edit onda imaš tamo za označit dolje replace owner subcontainers and objects

i onda ok

tako je meni radilo

Bug Online Xfire Clan - http://www.xfire.com/communities/bugonlineforum/ Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.7.2010 12:05 (Mitch).

1 0 hvala 3
16 godina
deadman kaže...

Pokreni Checkdisk i provjeri ima li errora: desni klik na USB -> Properties -> kartica Tools -> Check Now -> označi obje kvačice i klikni na Start.

ne dopusta mi nista... uvijek pise da treba format...

17 godina
Idealist kaže...
deadman kaže...

si probao moje

Bug Online Xfire Clan - http://www.xfire.com/communities/bugonlineforum/ Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
17 godina
Idealist kaže...
znaci li to da mi je usb "crko"?

Tako nekako, da.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
16 godina
Mitch kaže...
Idealist kaže...
deadman kaže...

si probao moje

jesam, nemam security tab...

16 godina

pise mi da je usb zakljucan (ne znam kako). probao sam i sa orginalnim software-om ga otkljucati, ali nikako... izgleda da je crko...

15 godina
Idealist kaže...

pise mi da je usb zakljucan (ne znam kako). probao sam i sa orginalnim software-om ga otkljucati, ali nikako... izgleda da je crko...

Moguće je zaključati pisanje po USB-u promjenom registryja. Možeš provjeriti u registryju sljedeće:

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\StorageDevicePolicies]
"WriteProtect"=dword:00000001

Ako ovo imaš u registryju, trebaš ga promijeniti u nulu (0). Doduše, ako je problem i na drugim računalima, onda je vjerojatno stick neispravan.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.7.2010 13:27 (espero).
17 godina
Idealist kaže...
Mitch kaže...
Idealist kaže...
deadman kaže...

si probao moje

jesam, nemam security tab...

pa sva računala sa windowsima to imaju 

desni klik na usb, i onda imaš gore security karticu

16 godina

kada idem desnim klikom na usb, nema mi toga. ima na svemu ostalome...

17 godina
Idealist kaže...

kada idem desnim klikom na usb, nema mi toga. ima na svemu ostalome...

daj slikaj da vidim

16 godina
USB i format

EVO

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Probaj promijeniti slovo USB-u:

1. Ulogiraj se kao administrator.
  2. Klikni na: Start -> Control Panel -> Performance and Maintenance.
  3. Zatim klikni na: Administrative Tools -> Computer Management.
  4. Desni klik na taj USB i Change Drive Letter and Paths.
  5. Klikni na Change.
  6. Klikni na Assign the following drive letter, odaberi prvo po redu koje nije zauzeto i klikni na OK.
the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.7.2010 21:42 (deadman).
16 godina

jesam (u x), prije je bilo H... u partition manageru mi pise da je format usb-a RAW.

15 godina

Klikni na Start -> Control Panel -> Administrative Tools -> Computer Management -> Continue -> Storage (s lijeve strane) -> Disk Management -> desni klik na USB i Format -> odaberi NTFS i klikni na Format.

16 godina

ne radi...

ne morate se zamarati vise... izgleda da je crko...

hvala na odgovorima i trudu

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice