TV kao monitor

poruka: 11
|
čitano: 3.791
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
TV kao monitor

Pozdrav svima!

Imam jedan veliki problem.Naime,koristim TV kao monitor,imam solidan LCD TV pa sam ga zamijenio sa starim monitorom,slika je puno bolja,čišća i veća.Danas mi se dogodilo to da mi je slika jednostavno povećana,ne vide se niti lijevi niti desni rub zaslona,ikone su povećane,jedino gornji i donji rub nisu promijenjeni.prvo mi se to dogodilo na jednom TV-u,pa kad sam stavio drugi,isti takav,slika je bila normalna,da bi se nakon par mjeseci opet isto ponovilo.probao sam sve-promjena rezolucije ali onda mi je slika loša,tražio sam u postavkama i računala i monitora/TV-a namjestit postavke ali ništa nisam našao.čak sam išao toliko daleko da sam TV vratio na tvorničke postavke ali ni to nije pomoglo što znači da je problem na računalu.ne znam više što bi pokušao,ne znam uopće što je dovelo do toga da se slika povećala sama od sebe,pa ako se netko već susreo sa ovakvim problemom molim vas da mi napišete što napraviti.ne bi se vratio na monitor budući da mi je ovako slika savršena ali trenutno ne mogu ovako koristiti.

0 0 hvala 0
16 godina
TV kao monitor

(uf, koliko korisnih informacija...)

-sve potrebne opcije moraju biti u driveru, ne znamo koji OS, ne znamo koja VGA .. pa snađi se. npr intelova ima hotkeyse, ati ima ccc, nvidia..

sve što ima veze s rezolucijom, refresh (60Hz), omjer stranica, omjer pixela 1:1 pan-scan itd. klikaj, mijenjaj.. pa do npr windowsovog zooma CTRL+kotačić miša i sl.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: TV kao monitor

sedmica,radeonka HD 6800,procesor Phenom II X4 955.

14 godina
neaktivan

Meni se to desilo.

Zoom na daljenskom - to je ipak TV i ima one pcije da 4:3 sliku proširiš na 16:9 i obratno. Komp nema veze s time ako se to desilo "samo od sebe".

10 godina
neaktivan

Mozda ti je overscan ili underscan slike.To mozes podesiti u catalyst control centru pod

-my digital flat-panels

-scaling options

16 godina
TV kao monitor

Da ne otvaram novu temu da li je preporučljivo koristiti LCD TV kao monitor? Pro & contra?

32" ili manji TV naspram 23/24"-27" monitor (Full HD)

Bio bi na radnom stolu, možda na nekih 0,5m udaljenosti od očiju kad bi se koristio kao monitor,

a nekih 2,20-2,5m od očiju kad bi se TV gledao iz kreveta.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
TV kao monitor

BUMP

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen

Ja koristim LG 30" FULL HD kao monitor za PC, odaziv dobar za igranje, slika super za filmiće. Za sve udaljenosti.

skOOrvy
16 godina
skorvy kaže...

Ja koristim LG 30" FULL HD kao monitor za PC, odaziv dobar za igranje, slika super za filmiće. Za sve udaljenosti.

30"?

Koji model, gdje si ga kupio, cijena?

12 godina
odjavljen
Matozan kaže...
skorvy kaže...

30"?

Koji model, gdje si ga kupio, cijena?

Da, 80cm.

E nesječam se, moram pogledati. A uzeo sam ga prije godinu dana u Puli za 2100kn. Sada su izašli novi modeli, gotovo je sve isto osim dizajna.

Evo otprilike bolji brat danas moga modela TUTU

skOOrvy
9 godina
neaktivan
TV kao monitor

Da li neko koristi kao monitor TV nekog od cuvenih proizvodjaca Vivax, Adler, Fox, Vox i sl. Po mom misljenju, ne bi trebalo da bude problema, ali da li je vazno moje misljenje?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice