Pozdrav svima!
Imam jedan veliki problem.Naime,koristim TV kao monitor,imam solidan LCD TV pa sam ga zamijenio sa starim monitorom,slika je puno bolja,čišća i veća.Danas mi se dogodilo to da mi je slika jednostavno povećana,ne vide se niti lijevi niti desni rub zaslona,ikone su povećane,jedino gornji i donji rub nisu promijenjeni.prvo mi se to dogodilo na jednom TV-u,pa kad sam stavio drugi,isti takav,slika je bila normalna,da bi se nakon par mjeseci opet isto ponovilo.probao sam sve-promjena rezolucije ali onda mi je slika loša,tražio sam u postavkama i računala i monitora/TV-a namjestit postavke ali ništa nisam našao.čak sam išao toliko daleko da sam TV vratio na tvorničke postavke ali ni to nije pomoglo što znači da je problem na računalu.ne znam više što bi pokušao,ne znam uopće što je dovelo do toga da se slika povećala sama od sebe,pa ako se netko već susreo sa ovakvim problemom molim vas da mi napišete što napraviti.ne bi se vratio na monitor budući da mi je ovako slika savršena ali trenutno ne mogu ovako koristiti.