Terratec Aureon 7.1 Universe i Win 7

poruka: 2
|
čitano: 2.864
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Terratec Aureon 7.1 Universe i Win 7

Pozdrav svima!

Problem sa zvučnom, gore navedenom, je nastao odmah nakon dizanja Win7. Na Terratec-ovim stranicama ne postoje driveri za Win7 (kao ni za Vistu).Točnije za 99% svojih proizvoda su ukinuli razvoj podrške za nove platforme.

U Device manager-u je zvučna uredno instalirana i po njemu je sve OK, ali nema zvuka, točnije kod pokretanja bilo kojeg programa za reprodukciju zvuka javlja grešku "audio device is disabled" iako to nije.

Drivere sam pokupio i isprobao sve koje sam našao, ali nema poboljšanja.

Ima li netko još kakvu ideju ili je riješenje samo nova zvučna?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Terratec Aureon 7.1 Universe i Win 7

Bok!

Ima isti problem.

Imam Aureon 7.1 Universe preko 10 g. Sve je bilo u redu dok vrijeme nije pregazilo PC. Terratec nema drivere za Aureon 7.1 Universe.

Ima driver 5.24c beta za Vistu ali ne radi na Win 7. U prepisci sam sa Terratecom zašto su "napustili" dobar hardware...čekam odgovor.

Možete si misliti da ću dobiti koristan odgovor...nema šanse. Što dalje to više padaju. Ovaj driver 5.24c je objevljen prije 7 god. za Vistu

a poslije izdanja Win 7. To sve govori i jedini je spas da se dobri stari 7.1 Universe stavi u stari PC sa Win XP.

U principu, sa moje točke...zboravite na Terratec drivere za Win 7. Ja sam sklepao staru kantu i Win WP i stavio Universe,

sa CD instalirao drivere za XP i sve OK, dalje presnivamam svoje stare LP na PC. Toliko o njemačkoj poslovnosti.

Pozzz Davorin

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice