Temperatura laptopa

poruka: 20
|
čitano: 3.929
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Visoka temperatura komponenti?

Evo neznam gdje bi smjestio temu, pa sam je postavio ovdje.

Maloprije sam citao o termalnim pastama, i zamjeni termalne paste na CPU i GPU.

Nisam iskusan s tim, pa me zanima jel se pasta mijenja takodjer i kod laptopa ili?

Imam laptop 3 godine ja mislim, i kad ga ukljucim nakon odredjenog vremena postane malo previse vruc, ako se mene pita... evo SS temperatura, pa mi vi iskusni recite jeli neka komponenta previse zagrijana? 

Crasher1504
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Visoka temperatura komponenti?

da, mijenja se i na laptopima jer oni isto imaju CPU i GPU...

to su ti temperature u idle?

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................tko stisne TD ima malu k*tu :) ......////...... R.I.P. EnlightenedPhoenix
15 godina
neaktivan
Re: Visoka temperatura komponenti?
XXX-Man kaže...

da, mijenja se i na laptopima jer oni isto imaju CPU i GPU...

to su ti temperature u idle?

Radi chrome, media player, everest i torrent skida...

Crasher1504
16 godina
Temperatura laptopa

To su OK temperature za 3 godine star laptop, jedino je temp disk-a, malo visoka. I ja imam sličnu temp diska, ali ne vidim način na koji bi je mogao smanjiti. Koliko je meni poznato disk nema aktivno hlađenje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Temperatura laptopa
abt kaže...

To su OK temperature za 3 godine star laptop, jedino je temp disk-a, malo visoka. I ja imam sličnu temp diska, ali ne vidim način na koji bi je mogao smanjiti. Koliko je meni poznato disk nema aktivno hlađenje.

Aha, nista onda...netrebam mijenjat... :) Hvala ti.

Crasher1504
16 godina
Temperatura laptopa

Ne moraš ništa mijenjati, ali čišćenje od prašine dobro dođe, a pogotovo nakon 3 godine. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
abt kaže...

Ne moraš ništa mijenjati, ali čišćenje od prašine dobro dođe, a pogotovo nakon 3 godine. 

Eh, vidis...na to sam zaboravio...uradit cu ovih dana, hvala na podsjetniku :)

Crasher1504
16 godina
moderator

počisti ga, a ako ćeš ga rastavljat da ga očistiš onda promijeni i pastu

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................tko stisne TD ima malu k*tu :) ......////...... R.I.P. EnlightenedPhoenix
15 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

Ok, onda cu pricekati da nabavim pastu...obicna termalna pasta mi treba? 

Crasher1504
15 godina
neaktivan
Crasher1504 kaže...
XXX-Man kaže...

Ok, onda cu pricekati da nabavim pastu...obicna termalna pasta mi treba? 

Evo probao sam rastaviti laptop sada, nisam imao pametnijeg posla... odvio sve vijke, i poceo dizati tipkovnicu (odvajati je od ostatka)...nece pa nece... nisam htio nista silom, da nebi slomio nesto :S pa sam vratio sve na svoje mjesto...

Crasher1504
14 godina
Temperatura laptopa

Crveni se crveni XD!

Ovo su temperature tjedan dana staroga laptopa ASUS X550D!

Normalno ili vračam  u trgovinu?

....inaće u igri se temp diže preko 125 stupnjeva,idle je 95-98!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Milka30 kaže...

Crveni se crveni XD!

Ovo su temperature tjedan dana staroga laptopa ASUS X550D!

Normalno ili vračam  u trgovinu?

....inaće u igri se temp diže preko 125 stupnjeva,idle je 95-98!

mozda je senzor u banani, pri tolikom temperaturom bi se trebao i ugasiti. Ali svakako za servis je, ako pokazuje krivo temperaturu po meni.

14 godina
Luka123 kaže...

mozda je senzor u banani, pri tolikom temperaturom bi se trebao i ugasiti. Ali svakako za servis je, ako pokazuje krivo temperaturu po meni.

Mislim da je Speecy u banani,jer kao prvo...Pokaziva mi da imam 3 GB memorije-a ja imam 4 GB..

Temperature rastu i do 145 stupnjeva-što nema šanse!

Skinuo sam HW onitor on opet pokaziva 45 stupnjeva-što opet mislim da nije istina,jer na dodir puše toplije od 45 stupnjeva!

Komp radi normalno...nemam pojma zaiste šta ću!

15 godina
Temperatura laptopa

OpenHardwareMonitor i HWinfo64 skini i s njima još provjeri.

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
vrinho kaže...

OpenHardwareMonitor i HWinfo64 skini i s njima još provjeri.

Seems ok!{#}

Glupi Speecy!

15 godina
neaktivan
Temperatura laptopa

Super je što pod 13% loada procesor radi na 61C.

Kud ćeš bolje.

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Milka30 kaže...
Luka123 kaže...

Mislim da je Speecy u banani,jer kao prvo...Pokaziva mi da imam 3 GB memorije-a ja imam 4 GB..

Temperature rastu i do 145 stupnjeva-što nema šanse!

Skinuo sam HW onitor on opet pokaziva 45 stupnjeva-što opet mislim da nije istina,jer na dodir puše toplije od 45 stupnjeva!

Komp radi normalno...nemam pojma zaiste šta ću!

A i ti isto 3 godine na forumu i zabriješ da proc ide do 125-145 celzijusa..... Pa taj se gasi na 105... Skini AIDA i uživaj. :)

11 godina
neaktivan

Milka30 

čini mi se da imamo iste laptope asus x550dp, evo ja svoj imam 2 tjedna i evo slike

ucim
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.11.2014 0:03 (as123).
14 godina
as123 kaže...

Milka30 

čini mi se da imamo iste laptope asus x550dp, evo ja svoj imam 2 tjedna i evo slike

Moj je X550D  (bez p XD),iako po net stranicama samo D ne postoji-al ok ista je to stvar!

Jako dugo godina koristim Speecy za analizu hardwarea i temperatura,no izgleda da je Speecy nešta pobrkao i zato je pokazao pogrešne temperature.

Offtopic:

Kolega ne znam kako je kod tebe,ali ja ovaj laptop nikako nisam mogao optimizirati za Win 7-jednostavno nema kvalitetnih drivera?

Peh je u tome što imam orginalnu 7-icu koju sada moram prodati da bih kupio 8 koja je na njemu sada.

Inaće,Win 8 radi perfektno!

11 godina
neaktivan

Offtopic:

Kolega ne znam kako je kod tebe,ali ja ovaj laptop nikako nisam mogao optimizirati za Win 7-jednostavno nema kvalitetnih drivera?

Peh je u tome što imam orginalnu 7-icu koju sada moram prodati da bih kupio 8 koja je na njemu sada.

Inaće,Win 8 radi perfektno!

da, da imao je free dos i uz njega dobio drivere za Win8...

ja sam odma instalirao 7-icu al se nije mogao uopce spojit na internet (ni prek kabla ni prek wifi) pa sam na kompu par vrsta drivera za internet skinuo pa instalirao na laptop...onda se uspio samo prek kabela spojit pa je windows upade prepoznao i instalirao većinu drivera (nije samo usb 3.0 i bluethoot) a nakon 3 dana mi je AMD catalyst manager automatski instalirao usb 3.0 i sad mi sve lijepo radi

ucim
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice