Surround u igri - problem

poruka: 3
|
čitano: 864
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Surround u igri - problem
nedavno sam uzeo xonar ds koji se spaja optikom na receiver.
odigrao sam cod mw3 i mafiu 2. u prvoj igri mi se cini da je u lijevi zadnji ide signal centralnog, a u drugoj na desni zadnji ide signal od sub-a
uglavnom totalno nejasno. u drugim igrama mi se cini ok, iako moram jos testirat.
je li se moze ikako zamijeniti signal softwerski? ili neki drugi nacin za rijesiti?
mozda je problem u igrici ili u tome sto xonar 'emulira' eax i slicno, pa mozda nesto zbuca
mijenjam stan od 20 kvadrata za dva manja
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Surround u igri - problem
apoteka kaže...
nedavno sam uzeo xonar ds koji se spaja optikom na receiver.
odigrao sam cod mw3 i mafiu 2. u prvoj igri mi se cini da je u lijevi zadnji ide signal centralnog, a u drugoj na desni zadnji ide signal od sub-a
uglavnom totalno nejasno. u drugim igrama mi se cini ok, iako moram jos testirat.
je li se moze ikako zamijeniti signal softwerski? ili neki drugi nacin za rijesiti?
mozda je problem u igrici ili u tome sto xonar 'emulira' eax i slicno, pa mozda nesto zbuca

Prodao sam svoju xonaricu prije nekoliko mjeseci pa ne mogu provjeriti, ali mislim da u njenom control panelu postoji jedan prozorčić s tlocrtom smještaja zvučnika, koji se mogu mišem pomicati proizvoljno (i xonarica odgovarajuće premiksa zvuk).

Ako to ne pomogne, druga (kompliciranija) varijanta je preko Virtual Audio Cables, pa njihove izlaze preko neke ASIO aplikacije premapirati u xonaricu.

15 godina
neaktivan
Re: Surround u igri - problem

mogu se micat, ali opet ostaje krivi signal na zvucniku

mislio sam ako ima neko lako rjesenje, da pokusan

ali posto se javlja u jednoj igri (u cod-u nije toliko izrazeno) necu se ni zezat

probat cu spojit analogno, da vidim je li do same igre...

mijenjam stan od 20 kvadrata za dva manja
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice