Stalni multiplier

poruka: 6
|
čitano: 1.704
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Stalni multiplier

Pozz!
Imam E8400 i P5QPRO.

Kada idem clockat proc, stavim da mi je multiplier na x9, a FSB za sada nije bitno.

Kada ja nista ne radim, multiplier se spusta, a i u biosu i u aisuiteu je stavljen na x9 a ne na automatski.

Dali netko zna kako da stavim da mi se ne spusta multiplier, zato kaj nemrem niti slikat niti nis kad mi se on sam downclocka.

Lp!

Autoclimb kills more people than AIDS
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Stalni multiplier
Coon n' Quiet ti je uključen, takt se spušta dok ništa ne radiš. Ako hoćeš možeš ga i isključiti, traži SpeedSteping opciju u BiOSu i stavi na Disable.

OutlawZ NiGGa, 2Pac R.I.P (Rap is Pac) ||| Music As A Weapon!
15 godina
Jel to pametno iskljucit?
17 godina
Svrzic kaže...
Jel to pametno iskljucit?

Ako hoćeš da ti je proc stalno na max taktu, isključi.

A možeš i u Windowsima odabrati High performance pod Power/profiles pa će ti stalno biti na max isto...

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
15 godina
A jel to pametno?
13 godina
neaktivan
Stalni multiplier

gledaj zasto da iskljucis spedstep  tehnologiju ako ti je procesor stabilan neces osjetiti nikakv pomak ako ga iskljucis samo ce se procesor vise grijati spedstep je tehnologija koja underckloka procersor zbog potrosnje i zagrijavanja a kad ti trebaju performanse procesor sam ide do max svoji tektova bez obzira spedtest

lisnjic
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice