SSD problem

poruka: 6
|
čitano: 1.355
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
SSD problem

Pozz ljudi, imam SSD Kingston uv400 i kada se Windows pali u biosu ga čita i ništa ja pokrenem komp idem pod my computer I pod disk d je sad i čita ga i kada ja kliknem na njega čitav PC se freeza i sve je vrlo sporo, znači čim dotaknem njega ili ga refresham samo, sve lagga i ne možeš ništa,i kada ga u tom trenutku odkopcam sata kabel iz sada komp dalje radi kao da ništa nije bilo, sve normalno. Čim ga zakopcam isto sranje opet

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: SSD problem

I SSD-ovi umiru, odnosno mogu polako otkazivati kao i hard diskovi sa simptomima kakve si naveo.

Probaj drugi SATA kabel i ako možeš taj SSD na drugom kompu, i naravno Kingstonov dijagnostički alat (Toolbox, ili kako se već zove).

Ako i on javlja probleme, to je to, nema se tu što popravljati, ako je još pod garancijom - pravac dućan i reklamiraj.

12 godina
protjeran
HolyPotato kaže...

Pozz ljudi, imam SSD Kingston uv400 i kada se Windows pali u biosu ga čita i ništa ja pokrenem komp idem pod my computer I pod disk d je sad i čita ga i kada ja kliknem na njega čitav PC se freeza i sve je vrlo sporo, znači čim dotaknem njega ili ga refresham samo, sve lagga i ne možeš ništa,i kada ga u tom trenutku odkopcam sata kabel iz sada komp dalje radi kao da ništa nije bilo, sve normalno. Čim ga zakopcam isto sranje opet

Vjerojatno krepava.

Kolko je star ?

Imam i ja taj disk i već skoro 2 godine radi uredno.

8 terabjta sam napravio sa njim.

Inače ovo je kingstonov alat za ssdove koji baš i nije nešto posebno, samsung ili intel imaju daleko bolje.

download

9 godina
SSD problem

Star je malo vise od 2 godine i uredno je radio dosad, pise na stranici da garanciju ima 36 mj no nemogu pronaci racun trenutno, a dal mogu mozda dobit garanciju preko kingstona? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
HolyPotato kaže...

Star je malo vise od 2 godine i uredno je radio dosad, pise na stranici da garanciju ima 36 mj no nemogu pronaci racun trenutno, a dal mogu mozda dobit garanciju preko kingstona? 

Može ti dućan gdje si kupio izdat novi račun. (vljda može)

9 godina
SSD problem

Mogu? E super, kupio sam ga u linksu

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice