Speknuta prasina na grafi

poruka: 9
|
čitano: 951
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran

danas cistio komp malo i vidim ko neka speknuta prasin na kartici s one gole strane di nije hladnjak na nekim mjestima tako lagano zuckasto ko hrda ali puno lakse i manje, ko crte pravilne ide

takotu otprilike di su crte iam togažimam slike na mobu al nezz kao stavit na komp, htc explorer(probat cu poslje nsto skinit, al se bas ni nevidi nista na slikama

ono sto sam htio pitat jel to normalno? nemam nikakve filtereza prasinu ni nis, to se neda ocistit maramicom ni prstom

LooooooL
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.9.2012 16:08 (MARKOcVp).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Speknuta prasina na grafi
Prvo nauci pisati.
Barcelona FC
16 godina
neaktivan

spusi sa donje strane prasinu komprimiranim zrakom u boci ili sa obicnim kompresorom to je sve ok

Samobor je lepa varoš :))
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
x18x05x kaže...
Prvo nauci pisati.

pa nepisem essay iz hrvatskog nego poruku na javnom forumu

brzo sam piso pa jbg ima dosta pogresaka

LooooooL
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.9.2012 17:06 (MARKOcVp).
14 godina
protjeran
geek_boy1 kaže...

spusi sa donje strane prasinu komprimiranim zrakom u boci ili sa obicnim kompresorom to je sve ok

nemama ni jedno ni drugo

nedaje mi se 50kn za zrak

jel se to moze kako drukcije ocistit? dobro je speknuto, trljo maramicom nedie, prstom nedie?

EDOT: neide ni alkoholom, nisam cistio 2.5 mjeseca pa se mali nakupilo, izgleda speklo dobro, al nije strasno pa se necu zahebacat s time

LooooooL
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.9.2012 18:38 (MARKOcVp).
14 godina
protjeran

Dal smeta sot sam probo sa 2-3 kapi rakije na maramici to ocistit, tj dali sam nesto uhebo? nakon sto sam probo posusio sma drugom maramicom, tu sam na forumu u turioalu procito da smije alkohol ili mlaka voda za mat plocu...

Mislim sve normalno radi, ali dali to smeta sta?

http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-hardverske-teme/vodic-odrzavanje-racunala/30805.aspx

LooooooL
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Brzo si pisao?

Pa daj onda uspori malo i napisi nesta da te svi razumijemo,jer ja te brale nista ne kuzim!

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Ne smeta ni rakija ni 70% alkohol kojeg kupiš u ljekarni. Ljudi su čistili masnoću i s benzinom za upaljače, uljnim razrjeđivačem za lak (nikako nemoj kupovati NITRO razrjeđivač) itd.

Novi junaci crtanog filma su ŠUKI I PIPI
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.9.2012 20:18 (Budokai).

0 0 hvala 1
14 godina
protjeran
Budokai kaže...

Ne smeta ni rakija ni 70% alkohol kojeg kupiš u ljekarni. Ljudi su čistili masnoću i s benzinom za upaljače, uljnim razrjeđivačem za lak (nikako nemoj kupovati NITRO razrjeđivač) itd.

dobro je ja se vec usro da sam nesto uhebo

LooooooL
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice