Spajanje TVa na PC ( HDMI )

poruka: 6
|
čitano: 5.910
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
asdf

Problem leži u tome što PC ne prepoznaje TV, niti ga uopće vidi ( "Identify" ne izbacuje ništa konkretno ). Probao sam resetirati komp sa upaljenim TVom, i pokaže se samo desktop, bez ikonica, miša i svega ostalog, a čim izvučem HDMI kabel i resetiram komp, opet sve radi kako spada. Napominjem da na TVu se dosad ništa nije pokazalo.

HDMI kabel je u redu, grafulja je nova, a na TV sam nedavno spojio Xperiu Arc i gledao film, tako da su sve komponente u redu. Help, I guess.

edit : wups, kriva sekcija foruma ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.8.2011 20:00 (ormar).

0 0 hvala 0
17 godina
Re: asdf

Problem je vjerojatno u grafičkim driverima - probaj ih reinstalirati (prvo stare obriši driver sweeperom), zatim nove instaliraj dok je TV spojen.

KaeR
14 godina
neaktivan

Reinstalirao, isti problem.

Prebacim TV u HDMI input, crna slika. Doduše, kad unpluggam HDMI kabel iz TVa, odmah poppa poruka "Nema signala", tako da stvarno nešto i ide u TV.

Ako bootam komp dok je HDMI kabel pluggan u komp i TV, i TV upaljen u HDMI modu, pojavi mi se samo wallpaper desktopa na PC monitoru, i u slučaju da recimo stisnem ctrlaltdel, slika postane crna ( pojavi se default plavi ekran kojeg dobijes sa ctrlaltdel ), a kad escape stisnem, iz crnila se opet pojavi desktop wallpaper.

Stvarno ne kužim, jer sam 100% siguran da su komponente u redu. Da sam bio pametniji, uzeo bih DVI-to-DVI kabel u Linksa i jednostavno tako spojio, jer sam tako i prije spajao TV i PC, ali ove zavrzlame sa HDMI-em mi lagano počinju dizati tlak.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2011 11:30 (ormar).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja sam mrtvi retardirani idiot.. nisam dovoljno čvrsto gurnuo HDMI kabel u miniHDMI-to-HDMI adapter, tako da je izgleda komp registrirao da je nešto priključeno, ali nedovoljno za to da bude slike..

rofl :D ništa, thread closed, sve radi kako spada ^_^

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

hahahaha, znam kako ti je :)

mrzim kad se događaju takve banalne gluposti.. :)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice