Soltek Maticna Problem

poruka: 10
|
čitano: 3.109
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Soltek Maticna Problem

Vecer ljudi Smijeh

E ovak pitanje jel ima ko bios za prastaru maticnu Soltek SL-75FRN2 posto je njihov official site krepo jos 2007 ?

Guglao sam okolo al sve sto daje su ona smeca od sajtova di il trebas platit il instalirat program koji ce to kao naci -_-"

U biti maticna je radila do par min i dobih error:

Bios Rom Checksum Error

Detecting flopy drive a media

Drive a error system halt

Pokusao sam maknit bateriju, clear cmos i nista ne radi pa sad si kontam da probam flashat bios Smijeh il barem umrijet pokusavajuci Smijeh

E da i najzanimljivije mi je to sto uopce nema flopya u kompu pa sad okolo zujim a google mi bas ne pomaze Smijeh

Pa et ako neko ima slucajno bilo kakvi bios za navadenu maticnu ako moze uplodat il poslat na chibikid@gmail.com bio bih jako zahvalan Cool

Zahvaljujen Smijeh

EDIT:

Evo ubacio sam Flopy drive u komp i sad trazi sys disketu a taj kljucni dio mi bas fali Smijeh

...I Am Antisocial...Dont worry its just a fancy word for crazy...
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.3.2010 19:49 (Keiichi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Soltek Maticna Problem

Ja imam neke programe i imao sam navedenu matićnu samo neznam dali na tim cd-ima ima te programe

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Soltek Maticna Problem

ovakva je slika dok se upali autorun na cd-u http://www.thg.ru/mainboard/20020917/images/soltek4.jpg pa ako je to, to ona mi bolje objasni kako i gdje da besplatno uplaudam pa da si ti preuzmešSmijeh

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: Soltek Maticna Problem

Imam između ostalih i tu ploču.. Ali ja sam dobio cd (x2) uz ploču, a ne flopy?? A vidim da ima i ami i award bios varijanta. Svejedno, evo što na cd-u ima, ali koliko se sjećam isti sam u više navrata zamjenio novijim..

17 godina
neaktivan
Gremlin144 kaže...

ovakva je slika dok se upali autorun na cd-u http://www.thg.ru/mainboard/20020917/images/soltek4.jpg pa ako je to, to ona mi bolje objasni kako i gdje da besplatno uplaudam pa da si ti preuzmešSmijeh

odes na rapidshare.com spremi u zip filove i uplodaj pa mi posalji link na private jerbo je moguce samo 10 puta downlodat link Plač pa da me ne bi prestigli ljudi owdi Belji se cim ja zawrsim download dam link owdi pa ako nekom zatreba Smijeh

bed kaže...

Imam između ostalih i tu ploču.. Ali ja sam dobio cd (x2) uz ploču, a ne flopy?? A vidim da ima i ami i award bios varijanta. Svejedno, evo što na cd-u ima, ali koliko se sjećam isti sam u više navrata zamjenio novijim..

SkinutoSmijeh budem probao i to jos Smijeh

Puno hvala obojici

16 godina
neaktivan

Ma i ja imam neke drivere od Soltek SL65KV2 ali postoji problem cd koji ubacim prvo je inficiran jednim opasnim virusom

ne bih se htio na kompu zezati da ga povučem sa cd meni na računalo i drugo kak da ti to i pošaljem pa CD je 650 700Mb

ne  mogu ti čak ni mailom ga uplodati jer pošta neće  siguran sam prihvatiti toliku količinu podataka.volio bih ti pomoć ali kak

da ti pomognem budi još uporan i goglaj po googlu upisujući sve što ti padne na pamet.A još nešto vidim i da ti je i komp barem

na prvu ruku dosta star pa jbg zašto si ne nabaviš novo računalo, ja sam imao takvu kištru a imam i još starriji laptop koji

nema čak ni cd pogona pa se mislim isto što i ti gdje nabavit windowse na disketi  drivere matične i dr, i ništa nisam uspio

sam mi stoji i kupi prašinu, uskoru ću ga dati smetlarima kad budu prolazili, jer sam nedavno kupio mašinu od računala

za 15.000kn,a kaj će mi još i smeće, vjeruj mi odi u vemil hgspot ima još dućana i složi si kopmp za 3.000.kn dosta za tebe. a ovo

daj ako ništa drgugo ko i ja smetlarima,ko još traži drivre i sl. za takve stvari. Pitaj za prijedlog i F1-IVO možda ti on da bolji prijedlog .

Ipak on ti ima iskustva za takve stvari kao i svi modernatori ovog foruma.

15 godina
Soltek Maticna Problem

Evo sad ću ti poslati na PP linkove pa kad skineš onda ih stavi javno

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Soltek Maticna Problem

Dok budete skinuli one linkove koje će on uskoro stviti.Složite ih toćno ovako kako vam je prikazano na slici!

http://img651.imageshack.us/img651/8490/soltekslika.jpghttp://img651.imageshack.us/img651/8490/soltekslika.jpg

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.3.2010 18:34 (Gremlin144).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Master Infirmiy kaže...
A još nešto vidim i da ti je i komp barem

na prvu ruku dosta star pa jbg zašto si ne nabaviš novo računalo, ja sam imao takvu kištru a imam i još starriji laptop koji

nema čak ni cd pogona pa se mislim isto što i ti gdje nabavit windowse na disketi  drivere matične i dr, i ništa nisam uspio

sam mi stoji i kupi prašinu, uskoru ću ga dati smetlarima kad budu prolazili, jer sam nedavno kupio mašinu od računala

za 15.000kn,a kaj će mi još i smeće, vjeruj mi odi u vemil hgspot ima još dućana i složi si kopmp za 3.000.kn dosta za tebe. a ovo

daj ako ništa drgugo ko i ja smetlarima,ko još traži drivre i sl. za takve stvari. Pitaj za prijedlog i F1-IVO možda ti on da bolji prijedlog .

Ipak on ti ima iskustva za takve stvari kao i svi modernatori ovog foruma.

Moj komp nije star =D (klikni na Moj PC button =P) ovo je od susjeda i inace se slazem da se moze slozit sasvim solidan komp za 3k kn al za ljude s kreditom i 4 djece ta teorija pada u vodu kad ni to nagrebat ne mogu Mršti se tako da i ovo starije im odgovara eto da djeca imaju za informatiku imaju word i take sheme koje ne rade na tom sasvim nekorisnom predmetu, a taj komp iako je star sasvim je odlican za to Smijeh

E tek danas vidjeh poruku Smijeh Radio sam od ujutro do sad -_-"

u biti sto se maticne tice krepala je pa ni bios update ne pomaze tako da ce morat trazit nesto polovno s socket A oli ti SOCKET 462 Smijeh Za sad sam covjeku slozio jos gore smece s procom od 1,3mhz al et kao sto rekog bitno da radi kolko tolko Smijeh ako sam ja mogao kao klinac radit na P1 mogu i njegovi klinci na tom cudu dok ne nadze nekaj polovno Smijeh

Gremlin144  puno hvala na liknovima valjda ce nekom odavdi pomoc =)

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.3.2010 20:35 (Keiichi).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice