Upalim komp podigne windows ...sve lijepo odradi , no kad pokrenem igru nakon igranja satajaznam 10-15 minuta nekad krace nekad duze ..samo mi se zaledi komp odnosno neka cudna slika na ekranu , nekad plava nekad siva a nekad crna ..znaci ne preostaje mi nista nego da manualno restartiram komp i nakon toga restarta .. udjem na destop , onda me saaaamo restartira bez ikakvog pokretanja igara.Uhh kad po 3. put restartam bude oke.
Ne razumjem . Prije sam imao staru grafu ,ati hd 4850 512 mb ..pa sam kuipio novu i reinstalirao windowse sa xp na win 7 , tad je sve pocelo. Kupio sam ati sapphire hd 6870 1gb.
Nakon toga kad me zezalo ,''konto do napjaanja je stoposto jer ne daje struje dovoljno a nova grafa je i strašno vuče , stoposto je do napajanja''.Onda sam kupio novo napajanje ,no bez uspjeha ..opet ista stvar !!! :///
Nakon napajanja sam reinstalirao opet win7 sa 2 bit otisao na win7 64 bit. isto sve , konto driveri porblem ,dobro ...ja krenuo drivere ponovno ,ma kakvi...opet ista stvar.
I na kraju sam zakljucio da bi to moglo biti maticna,procesor i RAMi (u ovo '' RAMi '' sumnjam da je sigurno ) .
Evo konffiuracije znaci mjenjam rame,maticnu i procesor .
cpu : amd phenom x4 9550 2.2 ghz
gpu : ati sapphire hd 6870 1 gb
RAM : 2 x 2 gb (DDR2 memory ) dram frequency 401 mhz
mob : M3A78-EM Asus
hdd : 500 gb
power : SPire 750 W Jewel Black edition.
ako moze pokoji savjet ili misljenje ! :D