Single side rami

poruka: 3
|
čitano: 1.315
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Single side rami
pitanje

pozdrav svima kupio sam novi komp. konf: intel core duo 2.66, ati 3870,maticna gigabite ga-ep31-ds3l. imam problem sa memorijom. kupio sam 4 memoriska modula od 1GB i ne radi mi kompjuter cim stavim vise od 2. razlog je (kako pise u manualu) sto ne podrzava dual side memoriju u razlicitim dual-channel kanalima. trebala bi biti razlicita. pitanje sad di cu da nadjem single side memoriju. rijetko ih ima skoro da se vise i ne proizvode

renda

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Single side rami
renda kaže...

pozdrav svima kupio sam novi komp. konf: intel core duo 2.66, ati 3870,maticna gigabite ga-ep31-ds3l. imam problem sa memorijom. kupio sam 4 memoriska modula od 1GB i ne radi mi kompjuter cim stavim vise od 2. razlog je (kako pise u manualu) sto ne podrzava dual side memoriju u razlicitim dual-channel kanalima. trebala bi biti razlicita. pitanje sad di cu da nadjem single side memoriju. rijetko ih ima skoro da se vise i ne proizvode

a da jednostavno kupis 2X2GB ?? ja imam istu plocu i radi normalno 2X2GB
Intel E8400@3.6GHz , 4 GB (2x2GB A-DATA 800MHz) , GA-P31-DS3L , Gainward HD4850GS
16 godina
neaktivan
RE: Single side rami
autorov komentar

razmisljao sam o tome al kaj da radim onda sa 4 modula od 1 GB. mozdaa ako ih netko hoce kupit

renda
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice