Screen flickering

poruka: 10
|
čitano: 1.802
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Screen flickering

Pozdrav,znaci prije 2-3 tjedna poceo mi se desavati screen flickering u igri(testirao sam na vise igara) i to mi se samo desava kad udem u igri dodem na neko tamnije mjesto ili mracnu  sobu tada se bas vidi kako ekran trepta dok kad je svijetlost u igri  normalna onda je sve uredu .

Monitor je BenQ e900 a konfa je Phenom II X4,4gb ram,xfx hd 6870.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Screen flickering

bump {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Screen flickering
Phnemonen kaže...

Jesi pokusa promijenit kabel?

Ofc.
15 godina
Screen flickering

probaj sa drugim driverima,ako ne pomogne to,onda probaj ovo što je kolega predložio.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Screen flickering

e neznam kako je na tvom monitoru ali pokusaj jos sa settingsima za ustedu energije ili nesto slicno(u postavkama na samom monitoru).

ja sam imo isti problem na svom ali kad bi gledo filmovove, samo ja to ne bi nazvo flickering nego ko da se monitor jako brzo gasi i pali tj slika bi se na tamnim djelovima filma zatamnila pa posvijetlila jako brzo.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Screen flickering

Sto se tice kabela,ja imam onaj adapter VGA to DVI koji je kupljen prije mjesec dana otprilike...ali pokusat sad cu kupiti bas kabel VGA to DVI pa cu vidit oce se sto promijeniti .

Reinstalirao sam driver i malo prckao po postavkama ali nista...takoder moram napomenuti da se pri vrhu monitora nalaze 2 crte koje su svijetlije od ostatka monitora 

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2011 11:27 (Phnemonen).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Screen flickering

Evo da se javi jo jedan sa istim problemom, ubiti kad ti je slika svijetla i onda ti ekran treperi samo ti to ne primjetiš, bar je tako kod mene, uglavnom, u tamnim scena se primjeti treperenje, to sam prvi put primjetio prije dva mjeseca, monitor je star skoro dvije godine, raspitivao se šta bi moglo bit, i jednostavno, kolega informatičar mi je rekao da se to nekad zna desit sa dotrajalim monitorima, da je jednostavno tako, ja sam probao mjenjati kabal za napajanje, kabal za "sliku", probavo razne postavke i ništa nije pomoglo!?

Nije Ivsa, nego bi trebalo biti: Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Screen flickering

Svjetliji dijelovi na monitoru (uz gornji i dnoji rub) nisu ništa čudno, to je do CCFL osvjetljenja.

Titranje ne znam do čega ti je; možda se radi o dinamičkom kontrastu monitora (to treba isključiti u opcijama monitora) a možda imaš lomove koje izaziva nekonzistentan broj sličica u sekundi. Za početak probaj s uključenjem gpu-sync odnosno v-sync u driveru od grafičke i u igrama/programima.

213.202.106.145:28960 TDM PROMOD 211 Tarrget Rush Team server
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Screen flickering
Ivsa kaže...

Evo da se javi jo jedan sa istim problemom, ubiti kad ti je slika svijetla i onda ti ekran treperi samo ti to ne primjetiš, bar je tako kod mene, uglavnom, u tamnim scena se primjeti treperenje, to sam prvi put primjetio prije dva mjeseca, monitor je star skoro dvije godine, raspitivao se šta bi moglo bit, i jednostavno, kolega informatičar mi je rekao da se to nekad zna desit sa dotrajalim monitorima, da je jednostavno tako, ja sam probao mjenjati kabal za napajanje, kabal za "sliku", probavo razne postavke i ništa nije pomoglo!?

Moj ima oko 4 i pol godine tako da je mozda do toga takoder...

A sto se tice tih crta nisu to crte skroz uz rub nego pri vrhu jedno 3 cm od vrha 2 bijelo prozirne crte kao da su piskeli otisli ili nesto slicno a sto se tice fpsa da imam velik broj jer igram cod2 i cod4 ali mislim da nije do toga jer mi se to nije pojavljivalo prije 

15 godina
neaktivan
Screen flickering

Help anyone ? 

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice