pozdrav ljudi,naime,svaki put kad dignem komp iz sleepa,nakon nekog vremena(ugl kad gledam youtube ili pokrenem igricu)komp se "resetira" ali se ucje zvuk iz igre ili tuba,tipka monitora blinka i komp se ne boota,zatim ga ja sam resetiram i on se boota normalno ili loada...ali dosta puta to neide tako glatko,komp se ugasi ili resetira tokom boota... i sad,kas se on ponovo loada nakon toga,radi normalno do sljedeceg puta,tocnije sljedeci put kad ga dignem iz sleepa,opet ista procedura... sad me zanima u cemu je problem i sto mi je ciniti
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Problem je vrlo vjerojatno u nekom od drivera, koji ocito ne voli odlazenje u sleep.
Tesko ces skuziti o kojem se radi, mislim da ti je jednostavnije reinstalirati windowse.
svaki put kad dignem komp iz sleepa..sljedeci put kad ga dignem iz sleepa,opet ista procedura... sad me zanima u cemu je problem
Čovječe, zamisli da tebe neko ujutro izbaci iz kreveta, iz sleepa i
natjera te da odeš prati suđe i vješati robu na balkon?
Sve to prije cigareta i kave?
Suosjećam skroz s tvojim retardiranim kompom.
Ne može biti računalo retardirano, može biti samo čovjek retardiran.
To se i meni desavalo. Probaj otvoriti kuciste i pogledaj jeli ti se koja zica spalila xD. Meni se spalila od GPU i to se desavalo svako 3-4 sata
EDIT: Samo meni nije iz sleepa nego samo kada mu ćefne samo ugasi se a igra ili youtube se i dalje cuje..
Provjeri sve temp.
E mene nikad radi toga neće zabioliti glava,jer stroj nisu sklapali kojekakvi vona bi eksperti
Moraš dopustiti računalu da se malo odmori, isčupaj napajanje da zaspe malo bolje.