Retardirani komp

poruka: 8
|
čitano: 2.258
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Retardirani komp

pozdrav ljudi,naime,svaki put kad dignem komp iz sleepa,nakon nekog vremena(ugl kad gledam youtube ili pokrenem igricu)komp se "resetira" ali se ucje zvuk iz igre ili tuba,tipka monitora blinka i komp se ne boota,zatim ga ja sam resetiram i on se boota normalno ili loada...ali dosta puta to neide tako glatko,komp  se ugasi ili resetira tokom boota... i sad,kas se on ponovo loada nakon toga,radi normalno do sljedeceg puta,tocnije sljedeci put kad ga dignem iz sleepa,opet ista procedura... sad me zanima u cemu je problem i sto mi je ciniti

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Retardirani komp

Problem je vrlo vjerojatno u nekom od drivera, koji ocito ne voli odlazenje u sleep.

Tesko ces skuziti o kojem se radi, mislim da ti je jednostavnije reinstalirati windowse.

clock2much

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Retardirani komp
nazi commander kaže...

svaki put kad dignem komp iz sleepa..sljedeci put kad ga dignem iz sleepa,opet ista procedura... sad me zanima u cemu je problem

Čovječe, zamisli da tebe neko ujutro izbaci iz kreveta, iz sleepa i

natjera te da odeš prati suđe i vješati robu na balkon?

Sve to prije cigareta i kave?

Suosjećam skroz s tvojim retardiranim kompom.

{#}

It puts the lotion on its skin or else it gets the hose again.
12 godina
neaktivan

Ne može biti računalo retardirano, može biti samo čovjek retardiran.

bla bla
14 godina
neaktivan
Retardirani komp

To se i meni desavalo. Probaj otvoriti kuciste i pogledaj jeli ti se koja zica spalila xD. Meni se spalila od GPU i to se desavalo svako 3-4 sata

EDIT: Samo meni nije iz sleepa nego samo kada mu ćefne samo ugasi se a igra ili youtube se i dalje cuje..

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.10.2012 16:59 (Dario09900).

0 0 hvala 0
14 godina

Provjeri sve temp.

12 godina
protjeran
Retardirani komp

E mene nikad radi toga neće zabioliti glava,jer stroj nisu sklapali kojekakvi vona bi eksperti {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Retardirani komp

Moraš dopustiti računalu da se malo odmori, isčupaj napajanje da zaspe malo bolje.{#}

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice