Pozz, imam laptop Acer Aspire 5520. Jucer se samo ugasio i to je to. Kad ga pokrenem da se pali radi 2 sec i resetira se i tako cijelo vrijeme dok mu bateriju ne izvadim...Nema slike nikakve samo po cd romu i po lampicama znam da se stalno resetira...Moze kakva pomoc sta bi to moglo biti i koliko bi me dosao popravak? hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Probaj vidjeti hard disc da nije izgubio kontakt,izvadi ga i ponovo namjesti.
Nakon namještanja Hard diska probaj da stavit windowse jer nakad zna bit do toga.
e da zaboravih reci da hdd i memorija nisu otisli...
ventilator je otisao....zato se nije palio....jel ima tko kuler za prodat za asusa? 
ventilator je otisao....zato se nije palio....jel ima tko kuler za prodat za asusa? 
Asusa? Pa reko si da je Acer ja bi na tvom mjestu počeo od servisa pa na njuškalo i Ebay.
Mislio sam da već svi poznaju taj kvar na toj seriji....
Nije problem u ventilatoru, tj može bit samo posljedica neispravnosti ventilatora
Taj laptop mora upalit i da mu lijepo iskopčaš ventilator....
Problem je u čipsetu(mcp67mv) na kojem je došlo do "hladnih lemova" tj. one mele kuglice koje Bga čipovi koriste kao kontakte su izgubile kontakt chipset--matična
Rješenja ima više ali najpouzdanije je skidanje chipseta, čišćenje starih kuglica te zamjena novima koje sadrže olovo
Promjena ventilatora to neće poprtavit
Trebao si očistiti prašinu na vrijeme, i kakav sad asus? Uglavnom trebalo bi biti toga na ebayu.
hahahahha moja greska...imam frendov asus pa sam napisao asus :D za acer mi treba :D
Nema to veze s grafičkom, doduše imaju i grafičke taj problem ali konstantno restartanje dolazi od chipseta, grafička kartica nema veze s tim
Može se popravit s fenom ili pećnicom al ja osobno ne smatram to popravkom, to se u narodu kaže drž vodu.....
Skidanje čipa i prekuglavanje je dobar posao a zamjena chpseta s date codom 10+ otklanja problem u potunosti
Autoru teme, ako si negdije u slavoniji dodem ti doma i popravim ti ga kako spada. Lp
Za reball ne treba neka silna pamet, potrebna je praksa i puno novaca za alat
Pećnica je najgora stvar za ploču, fen ajde....
p.s normalno da ne rade u ovlaštenom servisu, oni će prodat novi laptop.