Resetiranje u nedogled

poruka: 14
|
čitano: 3.959
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Resetiranje u nedogled

Pozz, imam laptop Acer Aspire 5520. Jucer se samo ugasio i to je to. Kad ga pokrenem da se pali radi 2 sec i resetira se i tako cijelo vrijeme dok mu bateriju ne izvadim...Nema slike nikakve samo po cd romu i po lampicama znam da se stalno resetira...Moze kakva pomoc sta bi to moglo biti i koliko bi me dosao popravak? hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Resetiranje u nedogled

Probaj vidjeti hard disc da nije izgubio kontakt,izvadi ga i ponovo namjesti.

14 godina
protjeran
Resetiranje u nedogled

Nakon namještanja Hard diska probaj da stavit windowse jer nakad zna bit do toga.

Živjeti za BUG i umrijeti za BUG
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Resetiranje u nedogled

e da zaboravih reci da hdd i memorija nisu otisli...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Resetiranje u nedogled

ventilator je otisao....zato se nije palio....jel ima tko kuler za prodat za asusa? {#}

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Darimy kaže...

ventilator je otisao....zato se nije palio....jel ima tko kuler za prodat za asusa? {#}

Asusa? Pa reko si da je Acer ja bi na tvom mjestu počeo od servisa pa na njuškalo i Ebay.

Živjeti za BUG i umrijeti za BUG
16 godina
neaktivan
Resetiranje u nedogled

Mislio sam da već svi poznaju taj kvar na toj seriji....

Nije problem u ventilatoru, tj može bit samo posljedica neispravnosti ventilatora

Taj laptop mora upalit i da mu lijepo iskopčaš ventilator....

Problem je u čipsetu(mcp67mv) na kojem je došlo do "hladnih lemova" tj. one mele kuglice koje Bga čipovi koriste kao kontakte su izgubile kontakt chipset--matična

Rješenja ima više ali najpouzdanije je skidanje chipseta, čišćenje starih kuglica te zamjena novima koje sadrže olovo

Promjena ventilatora to neće poprtavit

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Darimy kaže...

Trebao si očistiti prašinu na vrijeme, i kakav sad asus? Uglavnom trebalo bi biti toga na ebayu.

15 godina
neaktivan
Resetiranje u nedogled

hahahahha moja greska...imam frendov asus pa sam napisao asus :D za acer mi treba :D

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
poznat kvar na toji seriji, potrazi temu popravak graficke kartice koristenjem pecnice i napravi kako tamo pise i to je to, al ce ti za mj, dva ili tri opet otic
14 godina
neaktivan
ps, to je kvar geforce 8xxx serije, ne cipseta, i stolne verzije se stalno kvare, a ako ju neznas izvadit ili nemas pecnicu probaj fenom 15min po njoji. Tako sam popravio desetke tih acera
16 godina
neaktivan
Resetiranje u nedogled

Nema to veze s grafičkom, doduše imaju i grafičke taj problem ali konstantno restartanje dolazi od chipseta, grafička kartica nema veze s tim

Može se popravit s fenom ili pećnicom al ja osobno ne smatram to popravkom, to se u narodu kaže drž vodu.....

Skidanje čipa i prekuglavanje je dobar posao a zamjena chpseta s date codom 10+ otklanja problem u potunosti

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
lucco85, sta mislis koliko ljudi to zna radit? cak ni u ovlastenom servisu nerade to..
Autoru teme, ako si negdije u slavoniji dodem ti doma i popravim ti ga kako spada. Lp
16 godina
neaktivan
Resetiranje u nedogled

Za reball ne treba neka silna pamet, potrebna je praksa i puno novaca za alat

Pećnica je najgora stvar za ploču, fen ajde....

p.s normalno da ne rade u ovlaštenom servisu, oni će prodat novi laptop.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.8.2011 18:56 (lucco85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice