Random restart

poruka: 6
|
čitano: 926
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Nepoznati

Pozdrav ekipo.

Dakle imam jedan problemćek. 

Uzeo burazu novu MB, procesor i memoriju. To sve upakirao u staro kućište s ostalim komponentama i trebalo bi raditi bez problema.

Ali događa se da se komp restarta za vrijeme rada ili igranja.

Recimo upalim igricu (Hitman Absolution). Uđe normalno u glavni izbornik i kada pokušam pokrenuti igru nakon animacije ili za vrijeme iste restarta se.

I tako 8 od 10 puta će se resetirati, onda će jednom normalno se pokrenuti igra i recimo pauziram na par minuta i restarta se. Mislio sam da je do hitmana ali isto mi se događa i sa BF3 ali rijeđe pa čak i ako bi odmah nakon dizanja Windowsa pokrenuo chrome i sl. resetiralo bi se računalo. 

Procesor je amd x6 6300

memorija kingston 8gb ddr3 hyperblue

mb je MSI 790x am3+ (nisam siguran ali mislim da je ta)

graf Ati radion 4850 2gb 

napajanje lc power v2 550

temperature grafe i procesora su navodno ok (buraz je to pratio) a ako treba još kakva informacija budem njega zamolio da se javi ovdje. 

Tnx unaprijed svima

0 0 hvala 0
15 godina
Random restart

U tražilicu na forumu upišeš riječ restart i dobiješ ovo http://www.bug.hr/forum/search/topic/?txt=restart&ss=t&sa=&t=&f=&sort=act

Jesi li siguran da si instalirao sve driver-e? Kakvi su naponi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Random restart
Ne vidim da pise da si windoze reinstalirao....a ak je moj previd...znam da je meni tako bilo s tim igrama dok nisam updejto sve zivo na win 7...et pozz
13 godina
neaktivan
Random restart

Reinstalirao Win7 i updejto sve drivere. 

Isprike ako sam otvorio bespotrebno novu temu, s posla tipkam pa nemam baš vremena pregledavati sve a žao mi gledati buraza kak sjedi za kompom i ne zna šta bi više napravio :D

0 0 hvala 0
15 godina
Random restart

Pregledaj teme na forumu vezane za restart, pregledaj kritične greške ubilježene u Event viewer, test sa Linux Ubuntu ili Mint live. Testiraj i drugo napajanje za koje znaš da je ispravno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Random restart
Nisam mislio na updejt drivera nego win 7....jedino tako mi je hitman proradio....
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice