Bok ljudi..imam problema..velikih..e ovako..nedavno sam kupio polovnu maticnu za 200 kuna..asus...2 gige rama sam isto kupio polovne...e sad..otkad sam to ubacio svaka al bas svaka igra crasha nakon pola sata igre...i ne samo igre...i google chrome isto..i mozzila..sve crasha....i cesti su bi bsod ekrani....memory menagment i fault page tako nesto..da vas pitam..citao sam na netu i pise da je do rama..neispravni rami..sto vi mislite da je?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mogu biti rami a može biti i grafička. Probaj samo jedne rame ako ih imaš više pa kombiniraj sa utorima na matičnoj. Očisti pinove na ramovima sa štapićem za uši:), bar ja tako radim. Ili par puta izvadi ram i stavi nazad, ali nježno a opet muški:).
Ako i dalje imaš problema onda probaj sa grafom, probaj testirati u drugom kompu kod nekog ili neka ti netko posudi svoju pa vidi. Možda su driveri od grafe u pitanju iako nisam baš siguran, ali te ne košta ništa ako ne probaš.
ovo sa ramima sam probao sve al i dalje isto..moram od nekog sudnit rame da probam druge pa da vidim..hvala ti na odgovoru :)
Nema problema, znam kako ti je:). Sretno u pronalasku kvara.
Bok ljudi..imam problema..velikih....sve crasha....i cesti su bi bsod ekrani....
http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/bsod-sto-zasto-kako/21360.aspx
..citao sam na netu i pise da je do rama..neispravni rami..sto vi mislite da je?
imaš dijabetis ili sunčeve pjege? čitao sam.. -ne čita se s interneta tako. Kako 'internet' zna što je kod tebe problem?
-na internetu ne može biti odgovor, nit što mi mislimo... moraš imati alat, znanje i tad diagnosticiraš, otkriješ uzrok i popraviš. Uz sve to ide i ''možda''.
npr provjeri sve kontakte, izvadi i ponovo umetni npr RAM. itd..
a možda je problem npr software, driver, malware.. ili loš crack.
Problem može biti bilo što u vezi kompjutera, pa čak i strujni kabel ili napon u kući. Nekako počni eliminirati, sužavati i ono što ostane bi trebalo biti uzrok, tad se možda nešto može...