RAM problem

poruka: 6
|
čitano: 1.372
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RAM problem

Pozdrav!

Vlasnik sam acer AOD270 notebook-a. Prije 2 dana sam cistio hladnjak kompresiranim zrakom (u bocici) i pritom sam izvadio ram iz utora, ocistio i njega i vratio u utor i sada se ne zeli bootat. Power tipka gori, ali se na ekranu bas nista ne pojavljuje, cijeli ekran je kao da ga nisam ni ukljucio. Rjesenje problema?

0 0 hvala 0
12 godina
Re: RAM problem
nezvo kaže...

Pozdrav!

Vlasnik sam acer AOD270 notebook-a. Prije 2 dana sam cistio hladnjak kompresiranim zrakom (u bocici) i pritom sam izvadio ram iz utora, ocistio i njega i vratio u utor i sada se ne zeli bootat. Power tipka gori, ali se na ekranu bas nista ne pojavljuje, cijeli ekran je kao da ga nisam ni ukljucio. Rjesenje problema?

Najprije provjeri da li je ram dobro sjeo

nicky.sl
15 godina
neaktivan
RAM problem

Je, ona dva batica sa strane su na svom mjestu, a i ram moze stati u utor samo na jedan nacin tako da mislim da nije u tome problem.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
RAM problem

Meni se nešto slično dogodilo jednom davno jer sam bio mulac i nisam izvadio bateriju prije vađenja RAM memorije. Bez obzira što je bio ugašen očito mu je smetalo te je riknula matična.

Pokušaj ga upaliti bez rama pa vidi što se događa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
nezvo kaže...

Je, ona dva batica sa strane su na svom mjestu, a i ram moze stati u utor samo na jedan nacin tako da mislim da nije u tome problem.

Nije u tome stvar masu puta ponovno vađenje i stavljanje rješi problem.

nicky.sl
15 godina
neaktivan

Probao vise puta, bezuspjesno.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice