Raid 1 se gasi

poruka: 9
|
čitano: 1.740
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Raid 1 se gasi

Evo ovako imam 2 RAIDA na PCU znači

Raid0 s 2 WD Black 640gb

Raid1 s 2 WD Blue 320gb

i sada je problem u tome što kada ostavim pc npr. 2 sata da neradi diskovi iz raida 1 se gase,a kada idem nešto pokrenuti s njih onda se čuje kako se pale,i to me iritira dulje vrjeme,jer moram saćekati 2-3 sekunde više nego inače.

sve što me trebate javite se na evilmage007@gmail.com PM mi nešto šteka. HVALA na razumijevanju
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Raid 1 se gasi

Koju matičnu imaš?

$inke
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Raid 1 se gasi

I na power options jesi li posložio postavke u windowsima?

$inke
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Raid 1 se gasi

Imam Gigabyte GA965P S3 rev.3.3 F14bios,power postavke standardne kao i na svakom drugom,tj. nisam dirao ih.

sve što me trebate javite se na evilmage007@gmail.com PM mi nešto šteka. HVALA na razumijevanju
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Raid 1 se gasi

Ako ne želiš da ti se hdd gasi odi na power options u control panelu,dakle cont. panel ,hardware and sound pow options i tamo na power modu koji koristiš ili balanced ili high performance ideš na  change plan settings ,zatim change advanced settings i tamo na hard disk postavi ga da se gasi na- never,save i to bi bilo to.

$inke
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Raid 1 se gasi
$inke kaže...

Ako ne želiš da ti se hdd gasi odi na power options u control panelu,dakle cont. panel ,hardware and sound pow options i tamo na power modu koji koristiš ili balanced ili high performance ideš na  change plan settings ,zatim change advanced settings i tamo na hard disk postavi ga da se gasi na- never,save i to bi bilo to.

Sve je na never,ti nekužiš? Posjedujem 2 raid konfiguracije u 1 PCu na raid0 mi je konfiguracija s WD Blackom i na toj konfiguraciji je win7 a na blue je storage.

14 godina
neaktivan
Raid 1 se gasi

ok

$inke
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kruskar kaže...
$inke kaže...

Sve je na never,ti nekužiš? Posjedujem 2 raid konfiguracije u 1 PCu na raid0 mi je konfiguracija s WD Blackom i na toj konfiguraciji je win7 a na blue je storage.

ti znaš da imaš veliku mogućnost izgubit preko tere podataka?

kod mene normalno radi.....
14 godina
cekpi kaže...
kruskar kaže...
$inke kaže...

ti znaš da imaš veliku mogućnost izgubit preko tere podataka?

To mi je nebitno,na externom greenu 2tb imam veeeeliki backup,svake nedjelje u 00:00 se backup nadopunjuje.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice