Ovako,komp mi dođe skoro do windows is starting screena i onda se čuje škljocaj kao kad se vent tek upali i komp se odmah restarta,neznan šta bi moglo bit,pomagajte hitno je
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovako,komp mi dođe skoro do windows is starting screena i onda se čuje škljocaj kao kad se vent tek upali i komp se odmah restarta,neznan šta bi moglo bit,pomagajte hitno je
Definiraj skoro do.
Do logon screena učitava drivere. Napravi system restore.
tio san napisat skoro doo logon screena ali san se smeo,ugl dođe do kraja onoga windows is starting i škljoc restart,system restore nisan u životu napravio jer su mi diskovi sr***e
tio san napisat skoro doo logon screena ali san se smeo,ugl dođe do kraja onoga windows is starting i škljoc restart,system restore nisan u životu napravio jer su mi diskovi sr***e
Definiraj diskovi sr***e.
Probaj uc u safe mode pa vidjet dal se rusi...Ako se ne rusi u safe modu probaj neke drivere pobrisat...
ovo sa definiraj jel to neka rugancija ili?diskovi su bezveze tren ih komp pprepoznaje tren ne oba su pata i kad mi triba cd čitač jedan od diskova mora se ištekat,često se ugase...jel dosta definirano
Ja sam jucer imo slican problem,ucitava boot screen i samo sve bude crno i restarta se i tako sve dok nisam uso u Safe Mode...I dobio sam Bsodove kada bi upalio komp.
ovo sa definiraj jel to neka rugancija ili?diskovi su bezveze tren ih komp pprepoznaje tren ne oba su pata i kad mi triba cd čitač jedan od diskova mora se ištekat,često se ugase...jel dosta definirano
sliči na slabo/staro/istrošeno napajanje
kakvo napajanje imaš
a neko platinum atx 400w , ali ja ne mogu ni u safe mod,najduže što ostane upaljen je kada radi strtup repair i tada se opet restarta
ne bih želio izgubiti podatrke ali hoće restart windowsa pomoći
sliči na slabo/staro/istrošeno napajanje
kakvo napajanje imaš
baš ka šta je već navedeno...
shebani diskovi ili ti je napajanje..
Nije ruganje. Ne daješ dovoljno informacija.
ok,sry ali neznan šta bi još reka ja znan samo da upali do windowsis starting i da se restarta,drugo ni ja ne znam,diskovi su stari napajanje takđer ali sve je do jučer radilo :(
ako imas 2 pločice memorije izvadi jednu,pa probaj..zamjeni ih,sigurno je problem sa memorijskom imao sam problem takav
misliš na RAM ,kakve veze on ima
misliš na RAM ,kakve veze on ima
Ima veze, uradi to sto ti je kolega iznad rekao, nista te ne kosta probati.
ok pokušavam nešto naučiti i z a drugi put ako se desi zato pitam
ne pomaže :(
Neznam sto je doslo mom kompu ne daje signal monitoru tj.nema slike i samo se u kompu cuje tik i nista vise
ne pomaže :(
Koje win imas?
Bootaj Windows setup, pa Recovery console i napraviti check disk (chkdsk) na particiju gdje su windowsi.
problem je nešto do drivera i diska jer sam nekako uspio instalirati win na drugi disk tako da bih trebbao imat dual boot i kad bootam na ovom disku prvom uvijek se ugasi dok na drugom disku(kad ga uspijem pokrenut)radi win normalno,tako da ću skinit ovaj jedan program do kraja i napravit reinstall winsa (Windows 7 je u pitanju)
Neznam sto je doslo mom kompu ne daje signal monitoru tj.nema slike i samo se u kompu cuje tik i nista vise
Ventovi se vrte?