Računalo se ne starta

poruka: 23
|
čitano: 3.418
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Neznan šta bi reka :(

Ovako,komp mi dođe skoro do windows is starting screena i onda se čuje škljocaj kao kad se vent tek upali i komp se odmah restarta,neznan šta bi moglo bit,pomagajte hitno je

Jurim kao furija,za petama mi murija,krivina me ubija,motor mi se raspada,auspuh mi otpada....FUCK scooter drive TOMOS
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Neznan šta bi reka :(
veki je car kaže...

Ovako,komp mi dođe skoro do windows is starting screena i onda se čuje škljocaj kao kad se vent tek upali i komp se odmah restarta,neznan šta bi moglo bit,pomagajte hitno je

Definiraj skoro do.

You're NOT relevant, you're NOT right and no, I DON'T care.
18 godina
veki je car kaže...

Do logon screena učitava drivere. Napravi system restore.

So, if God has existed forever...you know, what did he do in his spare time, like, before he made the Earth and everything?
15 godina
neaktivan
uprti ga i pravac servis
ne bojte se stiskati dugmiće ispod
16 godina
neaktivan

tio san napisat skoro doo logon screena ali san se smeo,ugl dođe do kraja onoga windows is starting i škljoc restart,system restore nisan u životu napravio jer su mi diskovi sr***e

Jurim kao furija,za petama mi murija,krivina me ubija,motor mi se raspada,auspuh mi otpada....FUCK scooter drive TOMOS
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
veki je car kaže...

tio san napisat skoro doo logon screena ali san se smeo,ugl dođe do kraja onoga windows is starting i škljoc restart,system restore nisan u životu napravio jer su mi diskovi sr***e

Definiraj diskovi sr***e.

14 godina

Probaj uc u safe mode pa vidjet dal se rusi...Ako se ne rusi u safe modu probaj neke drivere pobrisat...

16 godina
neaktivan

ovo sa definiraj jel to neka rugancija ili?diskovi su bezveze tren ih komp pprepoznaje tren ne oba su pata i kad mi triba cd čitač jedan od diskova mora se ištekat,često se ugase...jel dosta definirano

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja sam jucer imo slican problem,ucitava boot screen i samo sve bude crno i restarta se i tako sve dok nisam uso u Safe Mode...I dobio sam Bsodove kada bi upalio komp.

★★★★★ Ako sam ti pomogao stisni HVALA!! ★★★★★

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
veki je car kaže...

ovo sa definiraj jel to neka rugancija ili?diskovi su bezveze tren ih komp pprepoznaje tren ne oba su pata i kad mi triba cd čitač jedan od diskova mora se ištekat,često se ugase...jel dosta definirano

sliči na slabo/staro/istrošeno napajanje

kakvo napajanje imaš

sandinista
16 godina
neaktivan

a neko platinum atx 400w , ali ja ne mogu ni u safe mod,najduže što ostane upaljen je kada radi strtup repair i tada se opet restarta

ne bih želio izgubiti podatrke ali hoće restart windowsa pomoći

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
(s)izgoreo kaže...
veki je car kaže...

sliči na slabo/staro/istrošeno napajanje

kakvo napajanje imaš

baš ka šta je već navedeno...

shebani diskovi ili ti je napajanje..

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
16 godina
neaktivan
veki je car kaže...

Nije ruganje. Ne daješ dovoljno informacija.

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.9.2011 10:44 (roko121roko).
16 godina
neaktivan

ok,sry ali neznan šta bi još reka ja znan samo da  upali do windowsis starting i da se restarta,drugo ni ja ne znam,diskovi su stari napajanje takđer ali sve je do jučer radilo :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ako imas 2 pločice memorije izvadi jednu,pa probaj..zamjeni ih,sigurno je problem sa memorijskom imao sam problem takav

16 godina
neaktivan

misliš na RAM ,kakve veze on ima

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
veki je car kaže...

misliš na RAM ,kakve veze on ima

Ima veze, uradi to sto ti je kolega iznad rekao, nista te ne kosta probati.

AMD
16 godina
neaktivan

ok pokušavam nešto naučiti i z a drugi put ako se desi zato pitam

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Računalo se ne starta

ne pomaže :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Računalo se ne starta

Neznam sto je doslo mom kompu ne daje signal monitoru tj.nema slike i samo se u kompu cuje tik i nista vise

★★★★★ Ako sam ti pomogao stisni HVALA!! ★★★★★

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Računalo se ne starta
veki je car kaže...

ne pomaže :(

Koje win imas?

Bootaj Windows setup, pa Recovery console i napraviti check disk (chkdsk) na particiju gdje su windowsi.

16 godina
neaktivan
Računalo se ne starta

problem je nešto do drivera i diska jer sam nekako uspio instalirati win na drugi disk tako da bih trebbao imat dual boot i kad bootam na ovom disku prvom uvijek se ugasi dok na drugom disku(kad ga uspijem pokrenut)radi win normalno,tako da ću skinit ovaj jedan program do kraja i napravit reinstall winsa (Windows 7 je u pitanju)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Računalo se ne starta
Marko :D kaže...

Neznam sto je doslo mom kompu ne daje signal monitoru tj.nema slike i samo se u kompu cuje tik i nista vise

Ventovi se vrte?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice