Kupio sam novu graficku i kad ju ustekam u VGA ulaz ekran se zacrni,a kada ju ustekam u drugi VGA ulaz radi bez problema samo sto nemogu igrat igrice MOLIM VAS POMOZITE!!!!!!!
Kupio sam novu graficku i kad ju ustekam u VGA ulaz ekran se zacrni,a kada ju ustekam u drugi VGA ulaz radi bez problema samo sto nemogu igrat igrice MOLIM VAS POMOZITE!!!!!!!
ajoj,jesi li i spojio napajanje na grafičku ili si ju samo stavio u utor i spojio monitor na nju?
znam imam jos jedan koji nije od graficke al nezz od cega je on
znam imam jos jedan koji nije od graficke al nezz od cega je on
- Vjerojatno uštekavaš monitor u konektor (matična ploča) od integirane grafičke kartice.
- Uštekaj ga u ovaj VGA utor koji se nalazi na samoj grafi, SLIKA.
- Svakako instaliraj drivere za grafu.
evo ti skini tu gdje ti piše download i taj programčić će ti sam naći drivere koji ti trebaju
http://support.amd.com/en-us/download/auto-detect-tool
trebao bi možda i u biosu isključiti integriranu...sretno !
ja ga ustekam al ekran se samo zacrni
Piše We unable to find your product or OS
Iskljuci integriranu graficku u BIOS-u i postavi da koristi PCI-e slot umjesto integrirane.
meni nesto nece uci u BIOs pise press F11 JA STISNEM I NISTA SE NEDOGODI
Pokusavam uci u BIOS ali nemogu sve sam probavo ali mi otvori memory diagonistyc i windows startup neznam sta da radim POMAGAJTE
Ako imas UEFI bios, probaj sa delete tipkom uc u bios.
nadam se da shvaćaš da nijednu radnju i pokret ne smiješ raditi sa uključenim napajanjem.. znači prije bilo kakvog preštekavanja kabel od struje van..
Ma probo sam sve ali nista samo mi otvori windows boot manager i nezz sta dalje
Ma probo sam sve ali nista samo mi otvori windows boot manager i nezz sta dalje
daj reci nekom frendu ili susjedu nek ti slozi to jer ocito ne znas sam kako treba sve spojiti i instaliratu ili to ili je grafa neispravna!
nekako sam update-to bios i uslo mi u nesto i pise mi nesto floppy disk,HDD i cd/cd-row i u sve sto udem samo mi otvori windowse ponovo
Ti cijelo vrijeme ulazis u boot manager a ne u BIOS.