Problem
- poruka: 10
- |
- čitano: 2.245
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Osobitu pozornost obratit na ovaj boldani dio... Koji si k* stavljao to ilegalno modano smeće ? Stavi Win7 RC a ne te gluparije.
Reinstaliraj windowse, stavi najnovije drivere i provjeri temp. svih komponenti i postaj ih ovdje...
EDIT: naziv teme ti je strašno informativan, pogledaj Pravila.
e naslov teme je fakat super...
ontopic: miči to smeće od operativnog.
termalna pasta je nova,stavljeni windows XP sp3 i najnoviji driveri...kazem vam,sve sam isprobao jedino jeos sumnjam na maticnu jer je ona...neznam...sranje? lol
evo,ova se nalazi nutra- asus M2N68-AM PLUS...frend ju je stavio pa vjerojatno nije ni bila vise od 400 kn...
a za naslov se ispricavam jer nisam to stavio...pise mi samo problem...ne kuzim odkud sad ovo srce...sorry...
khm...
khm..
Koga ti farbaš? Stavi normalan OS sa novim driverima, vidi temp (jer se to događa nakon 5min u igrama, dakle pod opterećenjem) i provjeri memoriju sa memtestom. I provjeri temp (cpu, graf, chipset).
Svejedno, makni tu Vistu jer kao prvo ilegalna je a kao drugo tko zna kaj je u nju natrpano. Stavi legalni i free Win7 RC. I daj više vidi temperature svega pod opterećenjem.
RAM ili Grafička to je moje mišljenje,jer to se događa samo u igrici a ne non stop ako sam dobro shvatio,to nema veze sa windowsima.