Problem

poruka: 10
|
čitano: 2.248
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem
evo ovako...kupio sam od frenda komp s konfiguracijom-2 Gb rama ddr2,procesor amd 6000+ X2,2 harda svaki po 360Gb,grafička Nvidia 8800 GTS 512,napajanje 550W od raptoxa...maticna je zamjenjena stavio sam od asusa neku...prosla je riknula... windowse sam stavio na novo,vistu black edition...driveri su novi i BIOS je flashan...nije nikakav OC rađen..e sad...u 3DMark-u 03 mi daje 38500 bodova..sve igre mi rade na high...i dok igram je ok nekih 1-2 minute a tad mi šteka nekih 10-15 sekundi... i tako se stalno ponavlja...očistio sam prašinu s hladnjaka grafičke i procesora jer se grafička dosta grijala i sad je to ok ali svejedno se ponavlja problem...nije do igrice jer mi se isto događa na far cry 2 i na AOE... stvarno bi volio da mi netko da neku ideju do cega je i sta trebam napravit jer ču poludit...HVALA UNAPRIJED!!!pozdrav...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Problem
glad987 kaže...
evo ovako...kupio sam od frenda komp s konfiguracijom-2 Gb rama ddr2,procesor amd 6000+ X2,2 harda svaki po 360Gb,grafička Nvidia 8800 GTS 512,napajanje 550W od raptoxa...maticna je zamjenjena stavio sam od asusa neku...prosla je riknula... windowse sam stavio na novo,vistu black edition...driveri su novi i BIOS je flashan...nije nikakav OC rađen..e sad...u 3DMark-u 03 mi daje 38500 bodova..sve igre mi rade na high...i dok igram je ok nekih 1-2 minute a tad mi šteka nekih 10-15 sekundi... i tako se stalno ponavlja...očistio sam prašinu s hladnjaka grafičke i procesora jer se grafička dosta grijala i sad je to ok ali svejedno se ponavlja problem...nije do igrice jer mi se isto događa na far cry 2 i na AOE... stvarno bi volio da mi netko da neku ideju do cega je i sta trebam napravit jer ču poludit...HVALA UNAPRIJED!!!pozdrav...

Osobitu pozornost obratit na ovaj boldani dio... Koji si k* stavljao to ilegalno modano smeće Viče? Stavi Win7 RC a ne te gluparije.

Reinstaliraj windowse, stavi najnovije drivere i provjeri temp. svih komponenti i postaj ih ovdje...

EDIT: naziv teme ti je strašno informativan, pogledaj Pravila.

VRATITE INTERNET ARPA-i!! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.9.2009 16:58 (Sum_of_all_fears).
17 godina
neaktivan
glad987 kaže...

e naslov teme je fakat super...

ontopic: miči to smeće od operativnog.

When i get sad, i stop being sad and be awesome instead. True story.
15 godina
neaktivan
Problem

termalna pasta je nova,stavljeni windows XP sp3 i najnoviji driveri...kazem vam,sve sam isprobao jedino jeos sumnjam na maticnu jer je ona...neznam...sranje? lol
evo,ova se nalazi nutra- asus M2N68-AM PLUS...frend ju je stavio pa vjerojatno nije ni bila vise od 400 kn...

a za naslov se ispricavam jer nisam to stavio...pise mi samo problem...ne kuzim odkud sad ovo srce...sorry...

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.9.2009 17:04 (glad987).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
glad987 kaže...
windowse sam stavio na novo,vistu black edition...

khm...

glad987 kaže...
stavljeni windows XP sp3 i najnoviji driveri...

khm..

Koga ti farbaš? Stavi normalan OS sa novim driverima, vidi temp (jer se to događa nakon 5min u igrama, dakle pod opterećenjem) i provjeri memoriju sa memtestom. I provjeri temp (cpu, graf, chipset).

VRATITE INTERNET ARPA-i!! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.9.2009 17:08 (Sum_of_all_fears).
15 godina
neaktivan
a zasto bi farbao,gle 3 frenda mi koriste vistu bas tu a za ove XP da i ne pricam a i bile su gore prije zamjene maticne i sve radilo savrseno...
16 godina
odjavljen

Svejedno, makni tu Vistu jer kao prvo ilegalna je a kao drugo tko zna kaj je u nju natrpano. Stavi legalni i free Win7 RC. I daj više vidi temperature svega pod opterećenjem.

15 godina
neaktivan
pa vista je maknuta od jucer samo sam tekst pisao ranije i nisam ga stigo stavit...evo javim temp ubrzo...
15 godina
neaktivan
eto,znaci mjereno u igri ANNO 1404 na 1280x1024 75Hz,AA 4x ostali detalji sve na high... CPU -70 i graf 68 stupnjeva...problem-kako pogledam temp chipseta?
16 godina
neaktivan

RAM ili Grafička to je moje mišljenje,jer to se događa samo u igrici a ne non stop ako sam dobro shvatio,to nema veze sa windowsima.

Intel Celeron 2,2GH mb Jetway i845 s478
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice