Pozdrav,
Evo ovako,kupio sam kompjuter prije 3 tjedna,znaci nov,kao gejmerski sim tam,e sad problem je u ovome,kada pokrenem igricu bilo koju nakon nekog perioda igranja cca 15-20 minuta zamrzne mi se slika,pa se zacrni slika na par sec i onda me vrati u igru,i nisam shvacao koji k je sad to,pa kad sam jednom prilikom alt-tabo igru vidim da mi je dosao oblacic sa upozorenjem : Display driver stopped responding and has recovered
eh ja sam njima vracao 3-4 puta komp i govorio im o tom problemu i oni su testirali komponente i sve i kazu da sve stima,na kraju sam poludio i trazio novce nazad i rekli su da nije to do njih,posto sam vidio da oni ne znaju u cem je problem poceo sam sam surfat i trazio rijesenja,i vecinom sam nasao da je za update driverima i pokusao sam sve i svasta i dalje mi se pojavljuje taj problem,vise stvarno ne znam sta da radim,pomalo sam vec lud jer sam dao prevelike novce za "gejmerski" komp na kojem ne mogu igrat ni jednu igru normalno a da mi se ne dogodi ovaj problem,molim Vas ako ste se susreli s takvim problemom i uspjeli rijesit dali bi mi mogli onda pomoć oko toga i reci u cemu je problem,unaprijed zahvaljujem,i ostavljam vam svoju konfiguraciju
Procesor: Intel Core i3 3210 3,2 GHz
Matična ploča: 1155, DDR3
Grafika: SAPPHIRE HD 7750 2GB GDDR3
Memorija: 8 GB DDR3 1600 MHz
Hard disk: 1000 GB SATA3
Optički uređaj: DVD-RW
Kućište: midi tower 650W