Problem s smrzavanjem kompjutora - POMOĆ

poruka: 35
|
čitano: 6.805
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Problem s smrzavanjem kompjutora - POMOĆ

Ma radi se o Links servisu. Danas su dečki na zaprimci vidjeli kvar koji im se očitovao na ekranu (plave vertikalne linije) i traže kvar ponovno. Stvar je što ja više njima ništa ne vjerujem, bezbroj puta su mi rekli kako je problem riješen, dođem doma i ne radi. Pa ko je tu lud? Onda im ga vraćam i skuže da nekaj ne valja.. Mislim, oni očito promjene neku komponentu kažu da su složili i bok, a ti se *ebi dalje... I samo govore nemojte se živcirat, to je tako... A meni krvari iz ušiju :D I kad tražim kontakt broj nekog "iznad" ne daju mi, sad sam poslala kvalitetan mail voditelju servisa, pa ćemo vidit. Samo da se zna, nisu krivi dečki na zaprimci, već oni koji to trebaju popravit u servisu.
LJUDI, ne kupujte ništa u LINKS-u, gadno ćete se zeznut ode li vam neš.

A ja se mogu na trepavice postavit i nikom niša nemogu.

14 godina
neaktivan

Ma nabrojala sam u žalbenom pismu i udrugu za zaštitu potrošača, tužbu, inspekciju... ne znam kolko će ih to dirat, tražila povrat novca ili novi kompjuter u istoj vrijednosti, mislim nemam više ideja. Ma evo piše mi u rješenoj reklamaciji od jučer: da je testirano 44 sata Unigine Heaven benchmarkom i da je sve ispravno. Onda dođem doma i linije preko ekrana svakih 5 minuta i moš gasit komp. Isprobala sam i druge kablove i monitor pa ista greška. Sad danas kad sam im ga opet vratila, vidli su i tu grešku. Mislim kolko benzina ja moram potrošit da mi srede taj kompjutor?!?!?!?!?!

17 godina
Vixen000 kaže...

Ma radi se o Links servisu. Danas su dečki na zaprimci vidjeli kvar koji im se očitovao na ekranu (plave vertikalne linije) i traže kvar ponovno. Stvar je što ja više njima ništa ne vjerujem, bezbroj puta su mi rekli kako je problem riješen, dođem doma i ne radi. Pa ko je tu lud? Onda im ga vraćam i skuže da nekaj ne valja.. Mislim, oni očito promjene neku komponentu kažu da su složili i bok, a ti se *ebi dalje... I samo govore nemojte se živcirat, to je tako... A meni krvari iz ušiju :D I kad tražim kontakt broj nekog "iznad" ne daju mi, sad sam poslala kvalitetan mail voditelju servisa, pa ćemo vidit. Samo da se zna, nisu krivi dečki na zaprimci, već oni koji to trebaju popravit u servisu.

A Links je u pitanju hm pa oni nemaju loš servis, kolko ja znam jednostavno nisu našli kvar izgleda a sad iz kojeg god razloga bilo nebitno ne izgleda dobro nikak itekak.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
14 godina
neaktivan
rambox kaže...
Vixen000 kaže...

A Links je u pitanju hm pa oni nemaju loš servis, kolko ja znam jednostavno nisu našli kvar izgleda a sad iz kojeg god razloga bilo nebitno ne izgleda dobro nikak itekak.{#}{#}

Pa ak nemogu nać kvar, onda nek zamijene sve komponente i bok. Al to ih najviše košta pa eto ovako se zavlači... Nisam sretna, nikako :/

17 godina
odjavljen
Problem s smrzavanjem kompjutora - POMOĆ

Ma nabijem ih na neku stvar, stvarno bezobrazluk!

Freak Show Inc.

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice