Problem s servisom.

poruka: 8
|
čitano: 2.676
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Problem s servisom.

Pozdrav decki. 
Imam pitanje o servisu. Kupio sam laptop Lenovo Idepad Y560 u 5 mj. u HgSpotu i sad je ta firma propala, a imam problema s laptopom (tamo gdje se ekran drzi za  postolje je jako klimavo i uvijek kad se laptop otvara ili zatvara uvijek tamo puca nesto i plastika pored toga se odvaja jedna od druge pa uvijek treba pritisnuti da dode skupa, i sad je mene strah da se u dogledno vrijeme ne dogodi nesto s ekranom tj. da prestane samo raditi), i sad ja zovem tamo u firmu i na servis i nitko se ne javlja. 

Šta da uradim? Da probam sam rastaviti laptop i sloziti? ILI Neznam koga da nazovem za servis ? MOLIM POMOĆ

Hahahahahaha~

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Problem s servisom.
Kawabunga kaže...

Pozdrav decki. 
Imam pitanje o servisu. Kupio sam laptop Lenovo Idepad Y560 u 5 mj. u HgSpotu i sad je ta firma propala, a imam problema s laptopom (tamo gdje se ekran drzi za  postolje je jako klimavo i uvijek kad se laptop otvara ili zatvara uvijek tamo puca nesto i plastika pored toga se odvaja jedna od druge pa uvijek treba pritisnuti da dode skupa, i sad je mene strah da se u dogledno vrijeme ne dogodi nesto s ekranom tj. da prestane samo raditi), i sad ja zovem tamo u firmu i na servis i nitko se ne javlja. 

Šta da uradim? Da probam sam rastaviti laptop i sloziti? ILI Neznam koga da nazovem za servis ? MOLIM POMOĆ

Hmm, probaj poslat u ovlašteni servis pa vidi šta će ti reć, trebalo bi ti na garanciji pisat di i kako:)

ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO Ante Gotovina --- HEROJ
17 godina
Problem s servisom.

Nisu propali izgleda...

KIA nagradna igra: http://www.kia.hr/fb/?p=1350933572
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Nisu propali izgleda...

Datum poruke je 12. kolovoz, a danas je 3. kolovoz. Ili su nabavili vremeplov, ili su slutili propast još prije godinu dana (ili dvije, tri... ).

17 godina
DigiMagic kaže...
191x7 kaže...

Nisu propali izgleda...

Datum poruke je 12. kolovoz, a danas je 3. kolovoz. Ili su nabavili vremeplov, ili su slutili propast još prije godinu dana (ili dvije, tri... ).

Nemam pojma, to su danas stavili na fejsbuk, valjda im je na računalima poremećeno vrijeme ili počinju raditi tek 12.08....

KIA nagradna igra: http://www.kia.hr/fb/?p=1350933572
17 godina
neaktivan
Kawabunga kaže...

Pozdrav decki. 

Robu nosi u ovlašteni servis, koji k...c svi robu nose u trgovinu koja nije ovlašteni servis nego samo distributer ????

14 godina
Problem s servisom.

Koji je ovlasteni servis za HgSpot? Nigdje ne pise.

Hahahahahaha~

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kawabunga kaže...

Koji je ovlasteni servis za HgSpot? Nigdje ne pise.

je*e ti se za Hgspot :)

pogledaj si jamstveni list tko je davatelj jamstva za Lenovo...

Tehnotrade

Mikronis

Zel-cos

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice