Problem s RAM memorjom, latencije

poruka: 2
|
čitano: 2.711
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Problem s RAM memorjom, latencije

Pozz, imam DDR3 Ramove, razlicitih proizvođača, sve je ostalo isto al oni iz nekog razloga rade na razclitim frekvencijama i latencijama. slika govori tisucu riječi pa EVO ... i sad trebam u BIOSU podesit iste latencije međutim ne kuzim kako... Kad uđem u bios pod memory, ima tih latencija da dobim glavobolju i izgubim se i nist ne kuzim sta trebam, i nema da se moze namjestit posebno za jedan keks posebno za drugi samo je za sve skupa ili sto... nista ne kuzim.. molim Vas pomozite. 

Konfa je:

CPU: AMD Athlon II X4 630 (4x 2.8Ghz)MBO: ASRock M3A770DEVGA: VTX HD6850Napajanje: Chieftec 450WOS: Windows 7 64-bit
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Problem s RAM memorjom, latencije
Reedy kaže...

Pozz, imam DDR3 Ramove, razlicitih proizvođača, sve je ostalo isto al oni iz nekog razloga rade na razclitim frekvencijama i latencijama. slika govori tisucu riječi pa EVO ... i sad trebam u BIOSU podesit iste latencije međutim ne kuzim kako... Kad uđem u bios pod memory, ima tih latencija da dobim glavobolju i izgubim se i nist ne kuzim sta trebam, i nema da se moze namjestit posebno za jedan keks posebno za drugi samo je za sve skupa ili sto... nista ne kuzim.. molim Vas pomozite. 

Konfa je:

CPU: AMD Athlon II X4 630 (4x 2.8Ghz)MBO: ASRock M3A770DEVGA: VTX HD6850Napajanje: Chieftec 450WOS: Windows 7 64-bit

Vrlo lako se podesi latenciju. Kako? Skini programom Speccy i instaliraj i pod ram piše ti koja memorija i pod veći mhz i tu zapišeš na teku za latenciju. I nakon što sam zapisao, restartam komp i uđem na Bios i tu podesim brzine rada ram i latencije i nakon što sam podesio i izađem sa F10 i windowse brzo se digao i radi prefektno baš kao originalno podešen i računalo postaje stabilno.

R.I.P EnlightenedPhoenix 24,06,2011
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice