Problem s računalom

poruka: 9
|
čitano: 1.585
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problem s računalom

Dakle u ponedjeljak sam kupio novo računalo u Linksu u Sl. Brodu . 

Konfiguracija je - AMD Phenom II 840 , 4 GB G-Skill DDR3 , XFX 6770 1GB, ASrock maticna , te Corsair 500W napajanje . 
Danas je bio komp upaljen cijeli dan , ali je bilo nakratko nestalo struje , nakon toga upalim , normalno se pali ali ventilator na grafickoj ubrza pa uspori , te tako konstantno i slika uopce ne dolazi na monitor , ali on je radio normalno kasnije na drugom kompu . 
Sad .. Ja sumnjam da je problem u grafickoj , tj. da je pregorila tokom tog nestanka brzog , ali takodjer i tipkovnica i mis ne rade kada su ukopcani u komp . Kada sam ih spojio na drugi komp normalno su radili . Zanima me dali je problem samo u maticnoj , ili grafickoj i maticnoj ili pak nesto trece . 

Hvala na pomoci unaprijed . 

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Problem s računalom

Već si otišel

Probaj prvo resetirati bios

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Problem s računalom

Evo probao sam , ali opet ista stvar .. 

15 godina
AmD kaže...

Dakle u ponedjeljak sam kupio novo računalo u Linksu u Sl. Brodu . 

Konfiguracija je - AMD Phenom II 840 , 4 GB G-Skill DDR3 , XFX 6770 1GB, ASrock maticna , te Corsair 500W napajanje . 
Danas je bio komp upaljen cijeli dan , ali je bilo nakratko nestalo struje , nakon toga upalim , normalno se pali ali ventilator na grafickoj ubrza pa uspori , te tako konstantno i slika uopce ne dolazi na monitor , ali on je radio normalno kasnije na drugom kompu . 
Sad .. Ja sumnjam da je problem u grafickoj , tj. da je pregorila tokom tog nestanka brzog , ali takodjer i tipkovnica i mis ne rade kada su ukopcani u komp . Kada sam ih spojio na drugi komp normalno su radili . Zanima me dali je problem samo u maticnoj , ili grafickoj i maticnoj ili pak nesto trece . 

Hvala na pomoci unaprijed . 

Povadi sve van kaj se može (ostavi samo jedan keks memorije, možda imaš ob grafičku, pa ti xfx netreba..) i probaj upaliti...

probaj i bez memorije i bez grafičke, budeš videl dal matična ispravno detektira da nema memorije/grafičke...

Mada meni sve liči na napajanje... Možda imaš koji drugi komp, pa da u njemu isprobavaš...

16 godina
neaktivan
vlovrec kaže...

Povadi sve van kaj se može (ostavi samo jedan keks memorije, možda imaš ob grafičku, pa ti xfx netreba..) i probaj upaliti...

probaj i bez memorije i bez grafičke, budeš videl dal matična ispravno detektira da nema memorije/grafičke...

Mada meni sve liči na napajanje... Možda imaš koji drugi komp, pa da u njemu isprobavaš...

To nebih preporučio, kao što sam vidiš da je to novo računalo kupljeno, dakle on je pod garancijom i da nesmije čeprkat već da odnese na servis i neka oni to srede.

Ako se otvara tj skidanjem naljepnice gubi garanciju te plača dijagnostiku kvara.

17 godina
neaktivan

Ok . Hvala puno . U ponedjeljak cu odneti u Links pa neka vide sto je. 

15 godina

Al ako je već BIOS resetirao, znači da je čeprkao oko matične...

15 godina
neaktivan
Nikakvim trganjem naljepnice se ne gubi jamstvo, to su gluposti..
The best way to be boring is to leave nothing out.
16 godina
neaktivan

slazem se!! To su price za noob-ove ;) :D

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice